BIST 9.510
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.492,98
HABER /  GÜNCEL  /  HAVA DURUMU

Afyon hava durumu kar geliyor son yol durumu

Afyon hava durumu nasıl kar ne zaman yağacak meteoroloji son tahminleri açıkladı. Afyon'da bugün sıcaklık -5 derece hissedilecek. Pazartesi günü karla karışık yağmur, salı günü ise kar yağışı görülecek. Sıcaklık mevsim normallerinin altına düşecek. Afyon hava durumu 5 günlük haritali tahmin haberimizde.

Abone ol

AFYON hava durumu kar ne zaman yağacak meteoroloji 5 günlük hava durumu tahminini yayınladı. Afyon'da sıcaklık bugün -5 derece hissedilecek yeni haftada ise Afyon'da kar yağışı var.

AFYON HAVA DURUMU SON TAHMİN: 22 Ocak Pazartes igünü Afyon'da karla karışık yağmur görülecek. Salı günü asıl kar yağışı başlıyor ve sıcaklık mevsim normallerinin altına düşüyor. Meteoroloji 5 günlük haritalı Afyon hava durumu raporlarını paylaştı. 

YURT GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK: Hakkari çevrelerinde halihazırda hafif olarak devam etmekte olan kar yağışının, akşam saatlerinde etkisini artırarak yarın (Cuma) gece yarısına kadar yoğun (20-50 cm) şekilde devam etmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.