BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,50
HABER /  GÜNCEL

Afrin'den son dakika gelişme! Kaç terörist öldürüldü

Afrin operasyonu 35. gününden devam ediyor. TSK Afrin'le ilgili açıklama yaptı. Operasyonda öldürülen teröris sayısı 1873 oldu.

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 1873 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Zeytin Dalı Harekâtı'nda Afrin'in kuzeydoğusundaki Uverkan köyü ile kuzeybatısındaki Karababa köyünü de YPG/PKK'lı teröristlerden temizledi.

1873 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 1873 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

99 KÖY TERÖRDEN TEMİZLENDİ

Zeytin Dalı Harekatı'nda terör örgütünden temizlenen köy sayısı 99 oldu. Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında 35. günde PYD/YPG denetimindeki stratejik öneme sahip Cinderes yakınlarındaki Tell Dilur, Mikdad ve Ali Racu köyleri, Racu beldesine bağlı Sarı Uşağı ve Rahmanlı köyleri ile Şeyh Hadid beldesine bağlı Zehra, Aşağı Korgan ve Yukarı Korgan ve güneybatıdaki Bafler köyleri teröristlerden alındı.

Kilis’in karşısında bulunan Şeyh Huruz bölgesindeki terör hedefleri de Türk savaş uçaklarınca ateş altına alındı.

JÖH VE PÖH TiMLERİ SEVKEDİLİYOR

TSK ve ÖSO unsurları Afrin'e doğru ilerleyişini sürdürürken Türkiye'nin farklı bölgelerinde görev yapan ve daha önce El Bab'ta ve hendek operasyonlarında görev yapan Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Polis Özel Harekât (PÖH) timleri de sınır bölgelerine sevk ediliyor.