BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.435,32
HABER /  GÜNCEL

Afrin'deki son durum! Türk bayrağını böyle diktiler

AFRİN'den 14. günde gelen son dakika haberlere göre Türk askeri kritik önemdeki bir dağı daha ele geçirdi. Türk askeri Zeytin Dalı harekatında 823 terörist öldürürken, Darmık dağı ele geçirildi. Türk askerinin Darmık dağına bayrağı dikme anının görüntüleri de haber merkezlerine ulaştı. İşte Afrin'de son durum;

Abone ol

Afrin'in şehir merkezi için TSK hazırlıkları sürerken insansız hava araçları ile istihbarat toplanıyor. Genelkurmay Afrin harekatındaki toplam bilançoyu da açıkladı. 6 hedefin savaş uçakları tarafından vuruldugu belirtilen son dakika açıklamasında öldürülen terörist sayısının 823'e yükseldiğini söylendi.  Afrin'den Reyhanlı'ya atılan 3 roket saldırısında ise 1 kişi hayatını kaybetti 7 kişi yaralandı. Afrin'deki Zeytin Dalı harekatının 14. gününde gelen son dakika gelişmesi Darmık Dağı'na komandolar tarafından Türk bayrağı dikilmesi oldu. Anadolu Ajansı görüntüleri son dakika olarak haber merkezlerine geçti. İşte komandoların bayrağı diktiği anlar;

Büldül beldesinin alınmasıyla yeni hedef olan Raco bölgesini Türk savaş uçakları bombalıyor. Hafta içinde teröristlerden temizlenen Darmık Dağı'na Türk askeri bayrağı dikti.

FLAŞÜÇÜNCÜ KEZ ROKET ATILDI, 1 KİŞİ ÖLDÜ

Kilis şehir merkezi ile Reyhanlı'ya az önce birer roket daha atıldı. Kilis'e atılan roketin Akpınar Mahallesi Hüseyin Rahmi Gürpınar Caddesindeki bir eve düştü. Afrin'den Reyhanlı'ya atılan 3 roket saldırısında 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

TSKÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI

Genelkurmay Başkanlığı Afrin operasyonuyla ilgili son dakika açıklama yaptı. Afrin'deki teröristlere ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzii olarak kullanılan 6 hedefin savaş uçaklarınca imha edildiği belirtilen TSK açıklamasında, "12 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 823 olmuştur" denildi.