BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Afrin'de son durum! TSK'dan flaş açıklama...

Afrin'deki terör varlığına yönelik Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bugüne kadar öldürülen terörist sayısı 2 bin 777'ye yükseldi... İki köy daha PKK'dan temizlendi... Afrin'den son gelişmeler neler?..

Abone ol

Afrin'deki PKK/PYD varlığına yönelik Zeytin Dalı Harekatı tüm hızıyla sürerken, Türk silahlı Kuvvetleri, operasyonla ilgili son bilgileri açıkladı. TSK'dan yapılan açıklamaya göre, operasyonun başlangıcından bu yana öldürülen terörist sayısı 2 bin 777'ye yükseldi... İki köy daha temizlenirken, meskun mahal operasyonu öncesi Cinderes kent merkezi havadan vurulmaya başlandı... İşte Afrin'den son haberler... 

CİHNDERES HAVADAN BOMBALANIYOR: Zeytin Dalı Harekatı'nın 45. gününde komandolar ve özel harekat timleri Cinderes kasabasında sıcak meskun mahal operasyonuna hazırlanıyor. Cinderes kasaba merkezindeki terör hedefleri Türk savaş jetleri ve fırtına obüsleri tarafından yoğun şekilde bombardımana tutuluyor. Cinderes'ten yükselen dumanlar, sınırın Türkiye tarafındaki Hatay'ın Reyhanlı ilçesinden görülüyor. 

İKİ KÖY DAHA TEMİZLENDİ: Zeytin Dalı Harekatı kapsamında TSK ve ÖSO, Afrin'in kuzeybatısındaki Şeran beldesinin Beluşank ve Alıcı köylerini terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'tan kurtardı. TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, harekatın başından bu yana YPG/PKK-DEAŞ'ın işgalindeki Afrin'de 3'ü belde merkezi, 104'ü köy, 6'sı köy altı yerleşim ve 22'i stratejik dağ veya tepe, biri YPG/PKK'ya ait üs olmak üzere 136 noktayı ele geçirdi.

Beşar Esad'dan bomba itiraf! Afrin'e girenler...

PYD elebaşısı Raco'da ağır yaralandı! Esed tedavi ediyor...