BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,81
ALTIN 2.494,04
HABER /  GÜNCEL

Afrin'de hain saldırı: Acı haber geldi!

Afrin'de son durum... Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Afrin'deki arama tarama faaliyetleri sırasında teröristlerin yerleştirdiği mayın/el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir askerin şehit düştüğünü duyurdu.

Abone ol

AFRİN'den yürek yakan haber! Genelkurmay Başkanlığı, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de arama tarama faaliyetlerinin sürdüğünü duyurdu. Yapılan açıklamada harekat sırasında bir askerin şehit olduğu belirtilirken, şehit askerin Astsubay Cemil Erkek olduğu kaydedildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'den (TSK) Afrin'de yürütülen operasyonlar sırasında bir askerin şehit düştüğünü açıkladı. TSK'nın açıklaması şu şekilde:

"Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında 03 Mayıs 2018 tarihinde Afrin bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında mayın/el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz."

BALIKESİR'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü operasyonda, teröristlerin daha önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Astsubay Cemil Erkek'in (32) balıkesir'de oturan baba ocağına ateş düştü.

TSK’nın Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı operasyonundan Balıkesir’e acı haber geldi. Bölgede sürdürülen arama tarama faaliyetleri sırasında teröröstlerin daha önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Astsubay Cemil Erkek şehit oldu. Balıkesir’in Karesi ilçesi Yağcılar Köyü'nde oturan Rahim ve bahriye Erkek çiftine acı haberi askeri yetkililer, sağlık görevlileri eşliğinde verdi. Erkek çifti çocuklarının şehadet haberi ile büyük üzüntü yaşadı. Acı haberin ardından şehidin baba ocağına Türk Bayrağı asılırken, yakınları taziyeye geldi.

Sarıkamış'tan geçici görevle Afrin'e giden şehit Erkek'in eşi Selma Erkek ile evli olduğu ve 2 çocukları bulunduğu öğrenildi. Selma Erkek ile çocuklarının Sarıkamış'ta oturduğu öğrenildi.