BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.298,20
HABER /  GÜNCEL

Afrin kırsalında patlama; Yaralı askerler var

Suriye’nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesi Kefercenni beldesinde evde askerlerin arama yaptığı sırada El Yapımı Patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu 8 Türk askeri ile 2 ÖSO askeri olmak üzere 10 asker yaralandı.

Abone ol

AFRİN'de son durum... Afrin'in ilçesi Kefercenni beldesinde evlerde Türk askerleri ile ÖSO askerlerinin arama yaptığı sırada EYP’nin patlaması sonucu 8 Türk askeri ile 2 ÖSO askeri yaralandı.

Yaralı askerleri, olay yerinden hızlı bir şekilde zırhlı araçlarla ile tahliye edilerek Azez üzerinden Kilis’in Önhcüpınar Sınır Kapısı Sıhhı Tahliye noktasına getirildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan 8 Türk askeri ile 2 ÖSO askeri, Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralı askerlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, hastaneye Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri ile operasyonu yürüten askeri yetkililer gelerek, doktorlardan bilgi aldılar.

Afrin'den kaçıyorlar! Siviller için 2 kapı açıldı...Afrin'den kaçıyorlar! Siviller için 2 kapı açıldı...Afrin'den kaçıyorlar! Siviller için 2 kapı açıldı...Afrin'den kaçıyorlar! Siviller için 2 kapı açıldı...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN