BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.306,06
HABER /  GÜNCEL

Afganların kumar hesaplaşması: 3 yaralı

Aksaray’da kumar masasına oturan Afgan uyruklu 5 kişinin arasında çıkan kavgada, 3 kişi bıçakla yaralandı.<br/>Olay, Hamidiye Mahallesi Ar İ...

Abone ol

Aksaray’da kumar masasına oturan Afgan uyruklu 5 kişinin arasında çıkan kavgada, 3 kişi bıçakla yaralandı.
Olay, Hamidiye Mahallesi Ar İş Merkezi Kat 3 No 13’te bulunan tek gözlü odada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Afgan uyruklu Rahim R. (27), Kadir K. (20), Vahit İ. (25), Rahim A. (22) ve Abdül Henan A. (19) aralarında kumar oynamak için masaya oturdu. Akşam saatlerinde oturdukları masada uzun süre kumar oynayan şahıslar, bir anlaşmazlık nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Rahim R. (27) ve Vahit İ. (20) isimli şahıslar, kumarda kazanan Kadir K.’ye bıçakla saldırdı. Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbesiyle yaralanan şahıs, kendini savunmak için belinde taşıdığı bıçağı çıkartarak Rahim R. ve Vahit İ.’yi çeşitli yerlerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

İKİ KİŞİNİN DURUMU AĞIR
Olayın ardından dışarıda kavga devam ederken durumu gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. 112 Acil Yardım ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıları Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Rahim R. ve Vahit İ.’nin durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Polis diğer şahısları gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kumarda kazandığını ve kazandığı için bıçaklı saldırıya uğradığını iddia eden Kadir K. ise, “Biz kumar oynadık. Ben üttüm. Ben 600 TL üttüm. Beni bıçakladılar” dedi.
(İHA)