BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,87
ALTIN 2.485,30
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

AESOB Başkanı Dere’den Başkan Türel’e teşekkür

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, yeni yönetimiyle birlikte ziyaret ettiği Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e esnafa verdiği destek ve yaptığı hizmetler için teşekkür etti.

Abone ol

Dere, “2014’te verdiğiniz o turist bu dükkana girecek sözünüzü gerçekleştiriyorsunuz.  O turist bu dükkana gelmeye başladı” dedi. 

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, yeni yönetimiyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti. Başkan Türel’in Antalya’da esnafla ilgili kararları esnafla birlikte aldığını vurgulayan Adlıhan Dere, “Teşekkürlerin en fazlasını hak ediyorsunuz. Şarampol’de hem caddemizi yaptınız bir de yetmedi üstüne 4 gün konser düzenlediniz. Siz sözde değil özde esnaf dostusunuz. Sadece Şarampol’de Ali Çetinkaya’da değil Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar esnafın kazancını artıracak projeler yapıyorsunuz. Demre Karlov Caddesi, Kemer Liman Caddesi, Manavgat ve Alanya’daki cadde güzelleştirmeleri ile esnafa ciddi destek veriyorsunuz. Caddeler güzelleştikçe insanlarda o caddelere iniyorlar ve bizim dükkanlarımızdan alışveriş yapıyorlar” dedi.

Sözünüzü gerçekleştiriyorsunuz

AESOB Başkanı Dere şöyle devam etti: “2014’te verdiğiniz o turist bu dükkana girecek sözünüzü gerçekleştiriyorsunuz. O turist bu dükkana gelmeye başladı. Şarampol, Ali Çetinkaya cadde düzenlemeleri, Balbey projesi, özellikle Sobacılar Çarşısı’ndaki destek ve katkılar, Cumhuriyet Meydanı ve Kaleiçi’ndeki çalışmalar, Konyaaltı Sahili, Boğaçay Kurvaziyer Liman gibi projeleriniz esnafımızın para kazanması yönünde katkı koyduğunuz projeler. Ulaşım ve taksici esnafımız yaptığınız yeni yollar ve kavşaklarla artık daha az yakıt harcıyor. Yine otobüsçüler odasına yapmış olduğunuz bu düzenleme esnafımızı çok sevindirdi.”

El ele memlekete hizmete devam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Menderes Türel de, Adlıhan Dere ve yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti. Türel şöyle konuştu: “Yine el ele eskiden olduğu gibi esnafımızla birlikte memleketimize güzel hizmetler yapacağız. Adlıhan Dere’nin birlik başkanı olması, bizim için esnafla en azından birlikte hareket edebilme açısından şans oldu. Memleketimize hayırlı hizmetlere hep birlikte vesile olursunuz. Kolaylıklar diliyoruz. Biz her zaman esnafın yanındayız.”