BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75
HABER /  EKONOMİ

Adsl ile telefon tek fiyata

Hem 1 Mbps, 4 GB internet hem de sabit telefonunuzla 100 dk. konuşma sadece 19,80TL.

Abone ol

Türkiye’nin önde gelen alternatif telekom operatörü Koç.net, BiRi ADSL’in bugüne kadar sunmakta olduğu Konuş-Öde telefon hizmeti dışında ADSL hizmetini de içeren yeni bir telefon kampanyasını paketleri arasına ekledi.
BiRi ADSL’den tüm kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanya: Sabit fiyata hem internet bağlantısı hem de mevcut telefonlarını değiştirmeden, en ekonomik konuşma imkanı bir arada.


TEK FİYAT UYGULAMASI NEDİR?
BiRi ADSL, bugüne kadar, konuştuğunuz kadar ödeyebildiğiniz, Konuş-Öde telefon hizmetinin yanında, dileyen kullanıcılarına, yurt dışında son yıllarda çok tercih edilen yeni bir fırsatı daha Türkiye’de sunan ilk marka oluyor.


“BiRi ADSL+TELEFON TEK FİYAT UYGULAMASI”, ADSL hizmeti için aylık ödediğiniz ücrete ilave olarak farklı ihtiyaçlara yönelik oluşturulmuş olan farklı arama planlarına sabit fiyatlarla sahip olabilmenize imkan tanıyan çok ekonomik bir kampanya önerisidir.
www.biri.com.tr ‘ de detaylı olarak inceleyebileceğiniz ve hemen abonesi olabileceğiniz 5 farklı telefon paketi ile, dilediğiniz hız ya da limitlerdeki internetin yanında, aylık sabit bir ücret karşılığı seçtiğiniz pakete dahil dakika limitlerinde telefon görüşmesi yapma imkanı sağlar. Şehiriçi, yurtiçi, yurt dışı ve GSM aramaları paketler içinde yer almaktadır.
BiRi ADSL +TELEFON hizmetinin altında yatan tek fiyat uygulaması mantığı; Şehiriçi, Şehirlerarası, Uluslararası 1. Kademe ve yurtiçi GSM yönlerini kapsayan 100, 250, 500, 750 ve 1.000 dakika paketleriyle, her bütçeye ve ihtiyaca uygun 5 farklı alternatif içeriyor.
100 dakika konuşmayı içeren 1 Mbps hızındaki 4 GB kotalı Konuşan BiRi paketine, kampanya süresi boyunca aylık 19,80 TL'ye abone olunabiliyor. 250 dakika konuşma ve 1 Mbps hızındaki 4 GB kotalı Konuşan BiRi paketi, kampanya süresi boyunca aylık 27,80 TL bedelle; 500 dakikalık telefon görüşmesini içeren 1 Mbps hızındaki 4 GB kotalı Konuşan BiRi paketi, 39,80 TL'ye, 750 dakikalık paket 51,80 TL’ye ve de 1000 dakikalık Telefon ve İnternet paketi ise 62,80 TL’ye sunuluyor.

BiRi ADSL’den Ocak ayı boyunca bu paketi satın alanlara ise aynı zamanda ilk ay 250 dakikalık telefon görüşmesi hediyesi de verilecek olup, bu hediye 250 dakika satın alınan telefon paketinin dakikasına ilk ay ilave edilecektir.

ADSL İLE TELEFON HİZMETİNİ BİRLİKTE SATIN ALMAK NE AVANTAJLAR SUNUYOR?
- Hem ADSL hem de telefon için ödeyeceğiniz ücreti baştan biliyorsunuz.
- Şehiriçi, şehirlerarası ve de uluslararası görüşmelerinizi, detaylarını www.biri.com.tr üzerinde bulabileceğiniz, mevcut faturanıza oranla % 45’e varan indirimli tarifelerle özgürce gerçekleştiriyorsunuz.
- Seçmiş olduğunuz paketi aşmanız halinde hem internet hem de telefon aşım ücretinizi kolayca görüp hesaplayabiliyor ve sürprizlerle karşılaşmak zorunda kalmıyorsunuz.


TEK FİYAT UYGULAMASINDAN NASIL YARARLANABİLİRSİNİZ?
BiRi ADSL + TELEFON paketlerinden;
- Herhangi bir ayarlama yapmadan,
- Hiç bir program indirmeden,
- Bilgisayarınızın açık olmasına gerek kalmadan,
- Mevcut telefon hattınız ve de telefon cihazınızı değiştirmeden hemen yararlanabilirsiniz.
Ayda sadece 19,80 TL’ye hem internet bağlantısına sahip olup hem de sabit hattınızdan, her yöne 100 dakika konuşmak ve ücretsiz +250 dakika telefon görüşme imkanından yararlanmak için, 0 216 556 10 20 Yardımcı BiRi Hattını arayabilir ya da burayı tıklayabilirsiniz.
BiRi ADSL abonesi olanlar ise, 216 556 10 20 Yardımcı BiRi hattını arayarak, mevcut paketlerine bu hizmeti ekletebiliyorlar. BiRi ADSL paketleri; Arçelik, Beko, Keysmart, Koç.net, Apple Premium, Koçtaş, Altus, İndex ve Kredixshop yetkili satıcılarında tüketicileri bekliyor.


Detaylı bilgi için www.biri.com.tr