BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.324,88
HABER /  GÜNCEL

Adriana Lima'nın sevgilisi Metin Hara kimdir nereli?

Metin Hara kimdir Adriana Lima'nın sevgilisi Metin Hara kaç yaşında aslen nereli? Metin Hara kitapları, instagram fotoğraflarında neler var? Metin Hara ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Metin Hara son dönemin en çok konuşulan Türk yazarlarından biri. Adriana Lima'nın onun kitabını okumasıyla birlikte tekrar gözlerinin üzerine çevrildiği Metin Hara kimdir aslen nereli kaç yaşında? Adriana Lima ile sevgili olduğunu açıkladıktan sonra gözlerin çevrildiği Metin Hara ne iş yapıyor tüm detaylar internethaber'de. 

Metin Hara yazdığı kitapla dünyaca üne kavuşan isimlerden biri. 35 yaşında olan Metin Hara'nın ise çok farklı bir hikayesi var. 12 yaşında elleri sayesinde bütün ağrılarını geçiriyor. Yoğun bakım odasındaki babasına dokunduğunda grafiklerinin alçaldığı, iyiye gittiği görünüyor. Fizyoterapi eğitimi alan Metin Hara tıp dünyasına ismini yazdırmış biri. 

ADRİANA LİMA İLE ÖPÜŞÜRKEN YAKALANDI

Atatürk Havalimanı buluşan Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara çiftinin dudak dudağa öpüştüğü anlar ise bir vatandaş tarafından böyle görüntülendi. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından yazar Metin Hara bir açıklama yaparak, "Birbirimize karşı bir şeyler hissettiğimizin farkına vardık" ifadelerini kullandı.

Yazar Metin Hara konuya ilişkin basın açıklaması yaparak, yaşananları doğruladı.

Hara'nın açıklaması şu şekilde:

"Adriana ile Haziran ayında İstanbul'da tanıştık. Keyifli bir sohbetin devamında kitabımı hediye ettim. Bu dönemde hep iletişimde kaldık ve birbirimize karşı bir şeyler hissetiğimizin farkına vardık. İkimiz de henüz birbirimizi tanıma aşamasındayız. Değerli basınımızın konu ile ilgili merakına sonsuz saygı göstermekle beraber aynı saygıyı karşılıklı olarak yolculuğumuzun bu başlangıç sürecinde de görmeyi arzu ediyoruz."

Lima, dönüş yolunda Instagram’dan Hara’nın 'Yol' isimli kitabını paylaştı ve altına, “Yolculuğumda bana eşlik etti. Aşkın istilası. Yol” yazmıştı.

GENETİK BİR HASTALIKLA DOĞDU

Metin Hara'nın şu an yazdığı 3 kitabı bulunuyor. Aşkın istilası yol ile çıkış yakalayan Metin Hara, Adriana Lima ile sevgili olduktan sonra hayatı tekrar incelenmeye başladı. 1982 doğumlu olan Metin Hara'nın farklı bir özelliği var. Elleriyle insanları tedavi eden Metin Hara'nın genetik bir hastalığı var. Metin Hara o anları şöyle anlatıyor: Genetik bir hastalıkla doğdum. Faktör 8 adlı proteinin eksikliği yüzünden oluşan bir hastalık. Yani kanımın pıhtılaşması yetersizdi. Babamda da var bu hastalık. Ayrıca 1.200'den fazla alerjim vardı. Normal sabuna her dokunduğumda ellerim kabarırdı, güneşe çıktığımda vücudum kabarırdı, güneş kremi sürdüğüm her yer kabarırdı, polenlerden hastanelik olurdum.  Çok yaramazım, düşüyorum, yaralanıyorum ya da karnım ağrıyor, ellerimi koyuyorum ve bir şekilde ağrılarım geçiyor. Deneye deneye hislerim artmaya başladı. 

Bu olayın mucizevi olmasına ise Hara şöyle yanıt veriyor: Aslında değil, çok mantıklı bir açıklaması var bunların: İnsanlar beş duyu ötesindeki algılamaların hepsine sahip, sadece biz bunu yok sayıyoruz. Bir anne ya da baba çocuğunu nasıl hissederse, benim de babamla çok özel bir ilişkim var. Yani o benim en büyük ilacımdır, ben onun en büyük ilacıyım...