BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,69
ALTIN 2.416,63
HABER /  MAGAZİN

Adriana Lima'dan yatakta aşk pozu!

Manken Adriana Lima, yazar sevgilisi Metin Hara ile yataktayken çekilmiş bir fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Metin Hara’yı uyurken yanağından öpen Adriana Lima, ‘Aşk her zaman kazanacak’ notunu düştüğü fotoğrafla takipçilerinden binlerce yorum aldı.

Abone ol

Geçtiğimiz yaz aylarında başlayan aşkları, aileleri tanıştırma noktasına kadar gelen Adriana Lima ve Metin Hara çifti, dönem dönem sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla birlikteliklerinin ne kadar güzel gittiğini gözler önüne seriyor.

Kimi zaman birbirlerini öperken ya da çıktıkları bir gezintide çekilmiş fotoğraflarını paylaşan çift, bu defa çok daha cesur bir paylaşımda bulundu.

YATAK POZU OLAY OLDU
Metin Hara’yı uyurken yanağından öpen Adriana Lima, ‘Aşk her zaman kazanacak’ notunu düştüğü fotoğrafla takipçilerinden binlerce yorum aldı.

Metin nerede Adriana? Kırmızı halıda dikkat çeken detayMetin nerede Adriana? Kırmızı halıda dikkat çeken detayMetin nerede Adriana? Kırmızı halıda dikkat çeken detayMetin nerede Adriana? Kırmızı halıda dikkat çeken detayHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN