BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,16
HABER /  MAGAZİN

Adriana Lima şok olacak Acun görmesin yenge

Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı öne sürülen Adriana Lima kocası Marco Jaric'ten aldatıldığı için boşanmıştı. Acun Adriana Lima haberlerinden sonra Türkler hesabını kabarttı.

Abone ol

Acun Ilıcalı  ve Adriana Lima evlilik haberlerinden sonra ünlü top modelin Instagram ve Twitter hesabına Türk yağdı. Acun Ilıcalı ilişkiyi yalanlamayınca da Adriana Lima 'milli yenge' ilan edildi.

Adriana Lima eski NBA oyuncusu Marko Jaric ile olan evliliğini aldatıldığı için bitirmişti.


SELAMIN ALEYKÜM YENGE

Sevgili oldukları, hatta evlenecekleri yönündeki söylentilere bugün de ne Acun Ilıcalı’dan ne de Adriana Lima’dan herhangi bir açıklama gelmedi. Türk halkı ise şimdiden Adriana Lima’yı ‘Yenge’ olarak görmeye başladı.

Acun Ilıcalı Adriana Lima evlilik iddialarının ardından ünlü top modelin sosyal medya hesapları Türklerin akınına uğradı. 3.5 milyon takipçili Instagram hesabına öyle mesajlar bırakılıyor ki ünlü top model Türkçe biliyor olsa şaşkına dönerdi. Adriana Lima'ya 'Selamın aleyküm yenge' diye not bırakan da var 'kına hazırlığı' yapan da...

ACUN ABİM GÖRMESİN YENGE

Hatta bazı kullanıcılar erkeklerin olduğu fotoğraflara 'sil bunları yenge Acun görmesin' diye yazmaya başladı.


adriana-lima.20141202161617.jpg
KIZ ADRİANA HADİ HAYIRLI OLSUN

Adriana Lima'nın instagramdaki tüm fotoğraflarının yanında bir Türk kullanıcıdan yorum yer alıyor. Genellikle de yorumlarda Acun Ilıcalı ismi geçiyor.

adriana-lima-instagram.jpg

ADRİANA LİMA NEDEN BOŞANMIŞTI?

Acun Ilıcalı ile aşk dedikodularının ardından Adriana Lima'nın boşanmayla biten evliliği de merak konusu oldu. Bu evlilikten 2 kızları olan Adriana Lima ve eski NBA basketbolcusu eşi Marko Jaric geçtiğimiz bahar ayında sürpriz bir kararla ayrılmışlardı.

Adriana Lima'nın aldatıldığı için boşandığı ortaya çıkmıştı. 5 yıllık evliliğini Nisan 2014 tarihinde sonlandıran Adriana Lima 'nın 4 yaşında Valentina ve 2 yaşında Sienna isminde kızları bulunuyor.

adriana-lima-ve-çocuklari.jpg
Evliliklerinin ilk yıllarında medyaya verdikleri mutlu pozlarla yansıyan Adriana Lima ve Marco Jaric, çocuklarının sorumluluklarını ortak üstlendiler.

ADRİANA'YI KOMŞUSUYLA ALDATTI

Adriana Lima'nın boşanma sürecinde aldatılma dedikoduları ortaya çıkmıştı. Önceleri sessiz kalan Adriana Lima, kocasını son olarak komşuları olan zengin bir kadınla yakalamıştı.

adriana-lima-ve-kocasi-marco.jpg
Miami'deki evlerinden komşuları ile olan kadınla ilişki Adriana Lima'nın ani bir boşanma kararı almasına sebep olmuştu. Adriana Lima daha sonra bu olayı doğrulamıştı.

EVLENDİĞİNDE BAKİREYDİ

Adriana Lima tek celsede boşandığı kocası Marco Jaric ile 2006 yılında tanıştı. Lima ve Jaric 2 yıl sonra sevgililer gününde evlendi.

Lima evliliği öncesinde hiçkimse ile cinsel ilişkiye girmediğini ve cinsel ilişkinin evlilik ile olması gerektiğini savunarak medyanın gündemine oturmuştu.

adriana-lima-çocuklariyla.jpg