BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,78
ALTIN 2.493,56
MAGAZİN

Adriana Lima aşk paylaşımı: Metin kapıldı

Yaklaşık 1.5 yıldır Metin Hara ile birliktelik yaşayan Adriana Lima'nın, önceki gün Instagram hesabından paylaştığı video dikkati çekti. Metin Hara’yı ok işaretiyle gösteren 37 yaşındaki güzel, 'O kapıldı' mesajını yazdı.

Türk yazar Metin Hara ile Brezilyalı model Adriana Lima'nın aşkı doludizgin devam ediyor. Yaklaşık 1.5 yıldır Metin Hara ile birliktelik yaşayan Adriana Lima'nın, önceki gün Instagram hesabından paylaştığı video dikkati çekti. Brezilyalı model, sevgilisi otomobil kullanırken video çekti. Kalp emojisi eklediği görüntüde Metin Hara’yı ok işaretiyle gösteren 37 yaşındaki güzel, "O kapıldı” mesajını yazdı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMAMIŞTI: Dünyaca ünlü 37 yaşındaki model, son kez Victoria’s Secret Fashion Show’da boy göstermişti. Defilenin açılışını yapan kıdemli melek, şovu izlemeye gelenlerin tezahüratları ve alkışları karşısında gözyaşlarını tutamamıştı.

''KANATLAR VERDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM'': Ünlü model sosyal medya hesabından da bir mesaj paylaşarak “Sevgili Victoria, beni dünyaya gösterdiğin, sırlarını paylaştığın uçmayı öğrenmem için kanatlar verdiğin için teşekkür ediyorum. Tabi dünyanın en güzel hayranlarının sevgisi için de” yazmıştı.

Sitene Ekle