BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.489,48
HABER /  MAGAZİN

Adnan Şenses kızını reddetti

Adnan Şenses'in kızıyla arası şu sıralar iyi değil. İstemediği birisiyle evlenmesi üzerine sanatçı restini çekti.

Abone ol

Şenses’in, istemediği bir evlilik yapan kızı Arzum’u evinden çıkarttığı, altındaki arabasını aldığı ve evlatlıktan reddettiği ortaya çıktı.

Ünlü sanatçı bu iddialara cevap verdi. Kızı Arzum Şenses’in elektrik sayaçlarına tasarruf yaptıran cihazların pazarlamasıyla uğraşan Bülent Alkış’la evlenmesine karşı çıktığını kabul eden Şenses, “Fakat kızımla görüşüyorum. Daha dün kızıma 30 kilo peynir yolladım” dedi.

Şenses bu konuda şöyle konuştu: “Kızım 1,5 se ne ol du ev le ne li. Özel sağlık sigortasına kadar ödeniyor. Oğlanı gördüm, olmaz dedim. Sonra da benden gizli evlendiler. Ne yapacağım? Saraylarda yaşatıp, arabalar mı çekeceğim altına. Bir delikanlı evlenmeye karar verdiyse çalışacak. Kocası baksın. Yarın öbürgün zaten koparlar.”

ANNEME HÂLÂ AŞIK

Adnan Şenses'in kızı Arzum Senses yaşanılanlar hakkında özel açıklamalar yaptı. Babasının kendisine çok düşkün olduğunu belirten Arzum Şenses şunları söyledi: "Her ailede ufak tefek anlaşmazlıklar olur. Biz arkadaş gibiyiz. Bülent'i tanımadan önce her baba gibi o da karşı çıktı. Babam anneme hâlâ aşık. Annem evlendi diye ona taktı."
Eşi Bülent'in çok iyi bir insan olduğunu anlatan Şenses sözlerini şöyle sürdürdü: "Babam da bir sürü evlilikler yaptı. Ben de kabul edememiştim. Bunlar olağan şeyler. Zamana ihtiyaç var."

Okan IŞIK/ Şebnem ÖZCAN- BUGÜN