BIST 9.530
DOLAR 32,48
EURO 34,78
ALTIN 2.477,81
GÜNCEL

Adnan Oktar'ın saray yavrusu havadan böyle görüntülendi!

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar'a sabaha karşı dev operasyon düzenlendi. Polisin Oktar'ın evindeki araması devam ediyor. İşte Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki evinin havadan görüntüsü...

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar'a sabaha karşı dev operasyon düzenlendi. Suçlamalar arasında “organize suç örgütü kurmak”, “uluslararası ajanlık” ve “küçük çocuklara taciz” yer alıyor.

Polisin evdeki araması devam ederken, polis helikopteri de operasyona havadan destek verdi. Ev ve bahçedeki lüks araçlar uzun süre arandı. Aramalarda bazı belgelere el konuldu.

ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ: Oktar'ın Çengelköy'deki evinde yapılan aramalarda ele geçirilenler İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Getirilenler arasında silahların da olduğu görüldü.

Çok sayıda çelik yelek ve mermi bulunması Adnan Oktar ile adamlarının 'korunma' önleminin ötesinde farklı faaliyetleri olduğunu gösteriyor. Adnan Oktar'dan kaçan Ceylan Özgül, twitter hesabından evden çıkanlara ilişkin 'daha çok şaşıracaksınız' diye yazmıştı.

 

Sitene Ekle
Etiketler