BIST 9.699
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.451,95
HABER /  MEDYA

Adnan Oktar'dan haddi aşan şok sözler!

Adnan Oktar, Bülent Arınç ile sonunda davalık olacak. Kedicikler bugün protesto edip ekrana çıkmazken, Oktar şoke eden ithamlarda bulundu.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kedicikler için söylediği sözlere bugün şaşırtan bir karşılık geldi. Adnan Oktar'ın slikonlu kızları Arınç'ı protesto için ekrana çıkmadılar.

Adnan Oktar ise ekranda doz aşımı yaptı ve Arınç ve şeyhi ile Dilipak hakkında şoke eden ithamlarda bulundu.


Bülent Arınç, Adnan Oktar ve kedicikler için "Televizyonlarda izliyoruz. Çevresindekilerle hahaha-hihihili, inşallah maşallahlar, kedicikler. İslam, iman, Kur'an, edep, fazilet, namus, ar haya adına bir şey bulamıyorsunuz" demişti.

Adnan Oktar internet üzerinden yayın yapan kanalında Arınç'a adeta savaş ilan etti. Şoke eden ithamlarda bulunan Oktar, Abdurrahman Dilipak için de 'uzun Mehdi' diyerek ağır laflar kullandı.

KEDİCİKLER NİYE ÇIKMADI?

ADNAN OKTAR KEDİCİKLERİNİN ATTIĞI FOTOĞRAFLAR
TWİTTERDAN BUNLARI ATIYORLAR (TIKLA GÖR)

Adnan Oktar kediciklerinin fotoğrafları.png

Silikonlu kedicikler bugün ekrana çıkmazken, yerlerini erkek kedicikler aldı. Adnan Oktar kediciklerin neden ekrana çıkmadığını şu sözlerle açıkladı;

-Kızların verdiği bir karar.. Madem böyle bir ülke var, madem estetikten güzellikten anlamıyorlar o zaman biz de gelmeyelim dediler. O zaman Bülent Arınç'ı göstertelim. Adamın suratında bomboş bakış var. Bomboş gözler. Ses de bomboş...

TAYYİP HOCAM BU ARINÇ'A DİKKAT ETSİN!

Adnan Oktar, Arınç'a yönelik 'hassas Bülent' diyerek yayın boyunca yaylım ateşinde bulundu. Zaman zaman işi PKK destekçiliğine kadar vardıran Adnan Oktar, Arınç için şunları söyledi;

-*Hassas Bülent'i yaratan da Allah beni yaratan da...

*-Tayyip Hocam bu Bülent Arınç'a dikkat etsin! Partiyi bölebilir! Biriyle bağlantıları var kulağıma geliyor. Tayyip Hocam güvenmesin buna! Hiç tavsiye etmem. Tayyip Hocam'a bir kardeş tasviyesi; O hiç olmaz (Arınç için başbakan adaylığı)

DAVALIK OLACAK ŞOK SÖZLER

*-Her seferinde olay çıkarttı, başbakan ile hep tersleşti. Erkek çocuğuna tecavüz eden hocası ile gece gündüz elele gezen adam. Cinsi sapıklık yapmış birisine adam şeyh diye yapışmış. Mahkeme belgeleri var. Adam peygamberimize demediğini bırakmıyor. Babası bu sapkın diyor böyle bir adama uymuş durumda.

*-Başka adam mı yok başbakan olacak. Kimse sevmiyor. Millet nezaketen konuşuyor. Bu da kendinin evliya olduğu propagandasını yapıyor. Bu yobaz takımının dahi illet olduğu bir tip.


*-Sen kimdin ki Erbakan hocam seni eğitti. Sen bomboş adamdın. O sayede milletvekili oldun, para alıyorsun geçim sağlıyorsun. Çok acayip laflar da ediyor. Müslümanları korkutmaya çalışıyor.

İKİ METRELİK MEHDİ

*-Abdurrahman Dilipak da o ekipten... Aynı ekip. İki metrelik Mehdi (Dilipak'a taktığı isim)

ERKEK KEDİCİKLERİ HALAY ÇEKTİ

Adnan Oktar, Arınç'a yönelik agresif bir yayın çıkartığı yayında erkek kediciklerine halay çektirdi. Mehteren Takımı da dinleten Oktar nazire yaptı.

screen-shot-2014-04-21-at-3.22.39-pm.png