BIST 9.447
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.497,92
HABER /  GÜNCEL

Adnan Oktar'ın el konulan mal varlığı! Evi ve çiftliği inanılmaz

Adnan Oktar operasyonla gözaltına alınırken mal varlığına da el konuldu. Adnan Oktar'ın tüm şirketlerine kayyum atandı. Adnan Oktar'ın mal varlığı arasında boğaza nazır saray yavrusu bir ev, ormanlık arazi ve bakın başka neler var.

Abone ol

Adnan Oktar'ın 'suç örgütü lideri' olarak gözaltına alındığı operasyonla ilgili savcılıktan son dakika bir karar daha çıktı. Savcılık, Adnan Oktar'ın tüm malvarlığına el konulmasına karar verilirken, tüm şirketlerine de kayyum atandı.

Peki Adnan Oktar'ın serveti ne kadar? Mal varlığı listesinde neler var dersiniz. Şantaj çetesi kurmakla suçlanan Adnan Hoca, Cartier saat takıp, Armani, Ferre, Lacoste, Beymen ve Vakko'dan giyiniyor. Cherookee ve Mercedes otomobillere binen Adnan Oktar'ın Kandilli'de 180 derece Boğaz manzaralı 30 dönüm orman arazisine kurulmuş bir saray yavrusu evi var.

Kediciklerin sık sık havuz pozları ile gündeme gelen Kandilli'deki saray yavrusu ev pahalı mobilyalar ve çifte yüzme havuzları ile dikkat çekiyor. Altın varaklı mobilyalarla döşeli olan evde Adnan Oktar'ın oturduğu koltuk bile farklı.

İnanılmaz bir güvenlik önlemi var : Adnan Oktar'ın gözaltına alındığı bu eve 750 metrelik özel bir yoldan geçiliyor. Yol boyunca uzanan ağaçların ve tellerin üzerinde 50'ye yakın güvenlik kamerası var. Ev bunların dışında bekçi köpekleri ile de korumaya alınmış.

Yolda, 250 metre arayla, 4 ayrı demir kapı bulunuyor. Bu özel yol geçilince, 100 metrelik delikli parke döşeli bir başka yol başlıyor. Yolun sonunda Adnan Hoca'nın iki katlı evine ulaşılıyor. Arnavutköy, Bebek ve Kuruçeşme'yi gören evin dışı, koyu renk camla kaplı. Kapısı çelikten.

Osmanlı tarzındaki kapının üzerinde, Arapça yazılar var. Ev antika döşeli. İçi, heykel cenneti. Koltuk ve yemek takımları altın varakla kaplanmış. Yerler mermer ve ahşap. Klimalı evde, çok sayıda uydu anteni dikkat çekiyor. Evin dışı, içerdeki bilgisayarlı, televizyonlu güvenlik sistemiyle gözetleniyor.

Silivri'de 40 dönümlük çiftlik : Adnan Oktar'ın servet listesinde Silivri Fenerköy'deki Pembeköşk adlı çiftliği öne çıkıyor. 40 dönümlük bir arazi üzerine kurulu olan Pembeköşk çiftliği sıkı koruma çemberinde bulunan bir yer.

Güvenlik kameraları ile donatılan çiftlik girişinde doberman köpekler bulunuyor. Çiftlikteki Adnan Oktar'ın camekanlı villası 2 katlı. Villanın arkasında ise arazi uzanıyor.

40 dönümlük dev çiftlikte birisi büyük 2 yapay göl, atların koşturulduğu bir alan, yüzme havuzu, heykeller, fıskiyeler, büyüklü küçüklü çardaklar, padişah tahtlarını andıran işlemeli koltuklar ve sera yer alıyor.

Adnan Oktar'ın evinden çıkan silahlara bakın! Şok görüntüler

Adnan Oktar'ın kedicikleri böyle gözaltına alındı operasyondan kareler