BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.434,74
HABER /  GÜNCEL

Adnan Oktar'dan olay Öcalan bedduası

Kedicikleri ile meşhur Adnan Oktar, Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılacağı iddialarını duyunca beddualar yağdırdı.

Abone ol

İNTERNET HABER - Kamuoyunun Adnan Hoca olarak tanıdığı Adnan Oktar, Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılacağı iddialarına çıldırdı.

Abdullah Öcalan'a da seslenen Adnan Oktar, dışarı çıktığı taktirde vurulacağını söyleyerek 'Yaşın ermiş kemale orda otur namazını kıl' dedi.

Kedicikleri ile yaptığı muhabbette konu Öcalan'dan açılınca öfkesini dışa vuran Adnan Oktar, beddualar yağdırdı.

Adnan Oktar'ın bedduası şöyleydi;

-"Abdullah Öcalan'ı serbest bırakmaya kalkacak adamı Allah helak etsin! Kim vesile olmaya kalkarsa Allah onu helak etsin! Tayyip Hocam ne diyor! Tek devlet, tek millet, tek bayrak. Bitti!.. Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılması diye bir konu yok dedi Tayyip Hocam. Allah hidayet versin önce! Allah hidayet vermiyorsa helak etsin!"

ÖCALAN ÇIKARSA VURURLAR

Abdullah Öcalan'ı vurmak için dışarda bir çok kişinin beklediğini söyleyen Adnan Oktar, bunların büyük kısmının da PKK'lı ve Kürt olduğunu savundu.

-"Ya kardeşim bak PKK'nın kendi içinde 17 bin infazı var. Adam Allah, kitap adına yemin ediyor ki Abdullah Öcalan çıktığında vuracağım. Binlerce Kürt var Öcalan'ı vurmaya yemin etmiş. Çünkü kardeşini vurmuş. Çıkmasını da canı gönülden istiyorlar. Onu vurmak için adam özel silah alıyor. Sırf amacım Abdullah Öcalan'ı vurmak diyor. Vurmak isteyen de bak PKK'lı... "

OTUR ORDA ÖCALAN NAMAZ KIL
adnan-oktar-a9.jpg
Abdullah Öcalan'ın çıktığı taktirde hem Türkiye'yi hem Ortadoğu'yu kana bulayacağını savunan Adnan Hoca, Apo'ya şöyle seslendi;

-"Ya çıkma... Orda güvencedesin rahatsın. Türkiye'yi de ortadoğuyu da karıştırırsın. Kan gölüne çevirirsin. Seni kimse cumhurbaşkanı yapmaz. Yaşın gelmiş kemale, artık namaz kıl. Yapma etme tövbe et otur orda."