BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Adnan Oktar'dan Erdoğan methiyeleri

Adnan Oktar canlı yayında, Cemaat ile görüştüğünü ima ederek, Erdoğan'a övgüler dizdi.

Abone ol

İNTERNET HABER - Adnan Oktar, AK Parti - Cemaat savaşında arabulucu olmaya soyundu. Oktar, "Gülen hocamın talebeleri ile Tayyip Hocamı biraraya getirip uzlaştıralım" dedi.

Yurt dışında Başbakan hakkında çıkan haberleri kızları hatırlatınca Adnan Oktar bu kez havalara girdi ve "Durduruz onları. Hepsini geri aldırtırız, Ağzını bozan ağzını düzeltecek' diye yüksekten uçtu.

Konuşmasında Gülen cemaatiyle temasta bulunduğunu öne süren Adnan Oktar, "Mehdi inancı konusundaki rahatsızlığımızı ilettik, düzelteceklerini söylediler' iddiasında bulundu.

Adnan Oktar, Erdoğan için ise "Tayyip Hocam" diyerek 'emekli olma' hakkına sahip olmadığını bunun Kuran'a aykırı olduğunu öne sürdü.

TAYYİP HOCAM METHİYELERİ

Erdoğan'a övgüler dizen Adnan Oktar bakın neler dedi;

*Tayyip Hocam'a karşı, kendi işleri yoluna girince bizim artık sana ihtiyacımız kalmadı tarzı bir ülsup olursa bu tarihi bir vefasızlık olur.

*Tayyip Hocam vefasızlığı bilmez, Allah'tan korkan dürüst bir insan, bir insanı veya grubu doğrudan asla hedef almaz

*Tayyip hocamın ittihatı islam inancı var. Mehdi'ye açık bir insan. Bir de içinde Müslümanlara karşı coşku olan bir insan.

*Fethullah Hocanın talebelerinin gücü iktidarı etkileyecek düzeyde değil. Türkiye'ye avucuna almış bir güç sanıyorlar. Yüzde 1'lik güçleri var. Bu güçle bir iktidar değişikliği olmaz.

*Bir de Tayyip Hocama vefasızlık olur. Bunca sene emek vermiş düze çıkartmış. Ee... Hadi bakalım sen yavaştan yana git biz başka şeyler yapacağız. Olmaz öyle şey. Hastalığı filan yok o zaman ittihadı islam olana kadar aslan gibi devam edecek. Kurani mantıkla çekilemez. Ben emekli oldum torunlarıma bakayım diyemez, ölünceye kadar ittihadı islamla mükellef.

*Cemaatin, Tayyip Hocama şefkatle bakmaları lazım onu sağlayalım. Canhıraş böyle yaptığını düşünüyorum. Ona muhalif bir grup olması onu rahatsız eder.