BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.476,77
HABER /  GÜNCEL

Adnan Oktar ile ilişkilendirilmesine kızdı

Adnan Oktar suç örgütü ile ilişkilendirilen gazeteci Cem Küçük, Twitter hesabını yeniden aktif hale getirdi. Küçük, "Buradan iftira atanlarla da mahkemede hesaplaşacağız" dedi.

Abone ol

Adnan Oktar suç örgütüne düzenlenen operasyonlar sonrası gündeme gelen gazeteci Cem Küçük, kısa süre önce tatile gittiği gerekçesiyle kapattığı Twitter hesabını yeniden kullanıma açtı.

Cem Küçük kendisini Adnan Oktar suç örgütü ile ilişkilendiren için Twitter'dan yaptığı açıklamada:

"NE KOMPLOLAR ÜRETMİŞLER, OKUYORUM GÜLÜYORUM"

Yaz tatiline çıktığım için Twitter adresimi geçici olarak kapatmıştım. Ne komplolar üretmişler, okuyorum gülüyorum.

"ADNAN OKTAR ÖRGÜTÜ İLE BENİ İLİŞKİLENDİRENLERE ÜZÜLÜYORUM"

Şimdi yeniden hesabımı açtım. Başka hiçbir adresim de yoktur. Adnan Oktar örgütüyle beni ilişkilendirmeye çalışanlara sadece üzülüyorum.

"İFTİRA ATANLARLA DA MAHKEMEDE HESAPLAŞACAĞIZ"

Emniyet Müdürümüz Mustafa Çalışkan adam gibi adamdır. Hem bu operasyonla ilgili hem de yakın zamanda suç örgütlerine yönelik olacak operasyonlarla ilgili de cuma günü gazetemde detaylı yazacağım.

Buradan iftira atanlarla da mahkemede hesaplaşacağız. Sonra ağlamak yok.

2 kedicik kaçtı Tülay Kumaşçı gözaltında mı? +18'lik çıplak fotoğrafları ile...2 kedicik kaçtı Tülay Kumaşçı gözaltında mı? +18'lik çıplak fotoğrafları ile...2 kedicik kaçtı Tülay Kumaşçı gözaltında mı? +18'lik çıplak fotoğrafları ile...2 kedicik kaçtı Tülay Kumaşçı gözaltında mı? +18'lik çıplak fotoğrafları ile...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN