BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.497,41
MEDYA

Adnan Oktar: Ateist gençler terbiyeli ve efendi!

A9 TV ekranlarında program yapan Adnan Oktar; 'Ateist gençler terbiyeli ve efendi oluyorlar gelsinler, görüşelim' dedi.

Kamuoyunda Adnan Hoca diye tanınan ve kendi kişisel televizyon kanalında yaptığı özel yayınlar ve kedicikler diye isimlendirdiği kadın takipçileri ile ünlenen Adnan Oktar bu sefer de ateist gençleri çağırdı.


"Ateist gençler terbiyeli ve efendi oluyorlar gelsinler, görüşelim" diyen Adnan Oktar, kendisini de "alemci bir insanım, eğlenceden, kadınlardan hoşlanan bir insanım" diye tanıttı.


İşte Adnan Oktar'ın söyledikleri:


Ateist arkadaşları ben seviyorum. Samimi çocuklar, gelsinler sohbet edelim. Açık açık konuşuyorlar, münafık değiller. Bu insanlar düşünerek Allahın varlığını farkedese mükemmel olur imanları. Her şeyi araştırmış. Bir daha onu çevirmek mümkün olmaz.


Beni tanıyor arkadaşlar ben alemci bir insanım, eğlenceden kadınlardan hoşlanıyorum. Güzel olan her şeyden hoşlanıyorum. Laik bir lisede yetiştim. Güzel Sanatlar Akademisinde okudum. Felsefe okudum. Yani ben yönlenmiş bir bakış açısı içinde değilim serbest düşünen bir insanım. Adım gibi de eminim. Ben adım gibi emin olmasam, bu kadar şevkle aşkla İslama hizmet etmezdim.

Sitene Ekle
Etiketler