BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.504,70
HABER /  GÜNCEL

Adnan Hoca mankene iltifat yağdırdı

Arzu Yanardağ, Adnan Hoca olarak tanınan Adnan Oktar ile TV programına başladı. Hocanın Yanardağ'a iltifatları inanılmaz.

Abone ol

"Adnan Oktar’la Gece Sohbetleri" programında Yanardağ dinleyici olarak görev yapıyor. Adnan Hoca Yanardağ'a "Güzel Arzu Allah her geçen gün güzelliğini artırıyor, sen dünyadaki nadir insanlardan birisin." diye iltifatta bulunuyor.

Bazı internet sitelerden canlı olarak yayınlanan programda Oktar, 1,5 saat boyunca Kuran okuyup ideolojilerinden bahsediyor. Yanardağ da kadın ağırlıklı masada oturup “İnşallah” diyerek Oktar’ın fikirlerine destek veriyor.

Milliyet gazetesi Yanardağ'ın Facebook'a koyduğu programla ilgili videoda olan biten ilginç ayrıntıları yazdı.

OKTAR İLE KEYİFLİ BİR PROGRAMA BAŞLADIM

Programa başladığını facebook’taki sayfasından duyuran Yanardağ, “Geceleri saat 22.00’den sonra internetten harunyahya.tv de beni izleyebilirsiniz. Sayın Adnan Oktar ile çok keyifli bir programa başladım” notunu düştü.

HAYLİ SEVİMLİSİN

Yanardağ programın 19 Kasım ekrana gelen bölümünün videosunu da paylaştı. Arka fonunda dev bir akvaryum bulunan Adnan Oktar programın açılışında “Sen bir hayli sevimlisin bunun farkında mısın?” dedi.

"ŞAHANE BİR VARLIKSIN"

Ardından sözü Yanardağ’a getiren Oktar, oyuncuya “Güzel Arzu Allah her geçen gün güzelliğini artırıyor, sen dünyadaki nadir insanlardan birisin. Çok çok şahane bir varlıksın. Seni herkes kolay kolay anlayamaz. Çok güzel bir derinliğin var” diye iltifat etti.

"AH SEVERİM BEN O GÖZLERİ"

Yanardağ Oktar’a teşekkür etti. Oktar daha sonra sunucuya dönüp gülerek “Kıskanmak yok, kıskanıyorsun demiyorum ama belki kıskanıyor olabilir misin?” diye sordu. Program biterken de Oktar, Yanardağ’a “Ah severim ben o gözleri, o kristal gözleri, canım” diye sesleniyor.