BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.410,97
HABER /  GÜNCEL

Adnan Hoca Gülen'in büyük sırrını açıkladı!

Fethullah Gülen'in 'bana Mehdi'yim diye geliyorlar' açıklamalarının medyaya yansımasının ardından Adnan Oktar'dan yanıt geldi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM Fethullah Gülen sohbetinde kendisine bu zamana kadar çok sayıda mehdinin başvurduğunu hatta bazılarının kendilerine yardımcılık teklif ettiğini anlatmıştı. Bu açıklamalardan sonra Gülen'in bahsettiği kişinin her fırsatta kendisinin Mehdi olduğunu ima eden Adnan Oktar olduğu söylendi.

Adnan Oktar bu iddialara kendi televizyonu olan A9 TV'de Gülen'e övgülerle yanıt verdi.

GÜLEN BUNLARI ADNAN HOCA'YA MI SÖYLEDİ

Fethullah Gülen sohbetinde kendisine bu zamana kadar çok sayıda mehdinin başvurduğunu hatta bazılarının kendilerine yardımcılık teklif ettiğini anlattı.

(DEVAMINI OKU)

İşte Adnan Oktar'ın konuşmasından satırbaşları;

Fethullah Gülen Hocamızı daha önce Erbakan için kullandılar. Cidden başarılı da oldular. Şimdi de bize karşı kullanıyorlar. Biz birbirimizi çok severiz. Hem de nasıl bir sevgi. En büyük faaliyeti yalan onlar. Ama hizmet için dikkatli hareket etmeye mecburlar. Yoksa bunu çok çouşkulu bir şekilde de dile getirir.

FETHULLAH GÜLEN'İN SIRRI

Fethullah Hocamız sahte Mehdi'lere dikkat çekiyor. Öyle isimler var onlar gariban. Bende burda Mehdiyim diyen kişileri gösterdim ve eğlendik. Fethullah Gülen cemaatinde Mehdi biliniyor. Ahir zamanda Mehdi'ye yardımcı olacak kişidir. Bu sırrı da bana söylettiniz.

ATI ALAN ÜSKÜDAR'I GEÇTİ

Şahsımı da çok takdir eder. Çok başarılıdır. Şu an durdurulsa bile atı alan
Üsküdar'ı geçti. Her zaman destekledik. Müslüman'ı Müslüman'a kırdırmaya çalışıyorlar. Beni mecbur edip bu sırları söylettiniz. İyi de oldu. Deccalin düdüklerini öttürmeye devam edeceğiz.