BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,77
ALTIN 2.491,10
HABER /  GÜNCEL

Adnan Hoca bir aileyi nasıl yaktı

Oktar Babuna'nın babası Prof. Cevat Babuna sessizliğini bozdu ve Adnan Hoca'yı anlattı.

Abone ol

Adnan Hoca olarak tanınan Adnan Oktar’la ilgili ana davanın zamanaşımı ile ortadan kaldırılmasından sonra, dosyası ayrılan 6 sanık geçen cuma hakim karşısına çıkmış, duruşmanın ardından, Dr. Oktar Babuna’nın, ailesiyle ilgili sözleri şok etkisi yaratmıştı.

Öz oğlunun “organ kaçakçılığı” ile suçladığı Prof. Dr. Cevat Babuna ile “cinsel taciz” suçlamasına maruz kalan anne Lütfiye Semin Babuna, bu olayın kendilerini çok perişan ettiğini söyledi.

TORUNLARIM DA ONUNLA

Yıllar önce Adnan Oktar’a yakınlığıyla bilinen Bilim ve Araştırma Vakfı’nın konferanslarında konuşma yapan Cevat Babuna, çocukları Tuğba, Ceydan, Eda, Hüma, Oktar ve 2 torununun Adnan Hoca grubuna mensup olduğunu söyledi.

Aynı binada oturdukları oğulları Oktar’a duruşma günü sabahı hepatit aşısını yaptığını belirten Cevat Babuna “Annesinin nerede olduğunu sordu, bir arkadaşına gittiğini söyledim. Mahkemeden sonra hiç gelmedi” dedi.

BEYİNLERİNİ YIKADI

Baba Babuna, Adnan Oktar yüzünden hayatlarının alt üst olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “Kendisi bilmediğimiz bir usulle bu çocukların beyinlerini hakimiyeti altına alıyor. Onları robotlaştırıyor. Gazetede oğlumun resmini gördüm, robot olmuş. Bakışları bile donuklaşmış. Ben hem onun babası, hem de hocasıyım. Oğlum yıllar önce kansere yakalanmıştı. Hepimiz seferber olduk ve şükürler olsun daha sonra iyileşti. Ancak bu sefer de sosyal kansere yakalandı.

SANKİ ÖLÜ BİR İNSAN

Yüzü, mezardan çıkmış insanın yüzü gibi. Konuştukları insanın hafızasını almayan şeyler. Bana organ mafyası diyor, annesine ağzına alınmayacak şeyler söylüyor. Manen ve madden akla, hayale sığmayacak bir şey bu. Bir insana oğlu bunu nasıl yapar? Demek ki yaptırıyor.

Bu yalnız Babuna ailesinin bir problemi değil. Etkisi altına aldığı çocukların hepsi seçkin ailelere mensup. Kendi oğlumuz tarafından elimiz kolumuz bağlı. Bir anne baba için ağır bir olay. Hiç kimsenin yaşamasını istemem. Ne diyeceksiniz ki oğlunuza! Dava mı açacaksınız! Hapse mi girsin! Susmayı tercih ediyoruz. Adnan Oktar, aileleleri perişan eden bir adam. Düşünün, bir beyin cerrahını ne hale getirdi! Şu an hastayım. 2 aydır kaslarım zayıfladı ve bu yüzden duruşmaya gidemedim. Eşimin tanık olacağı son anda öğrenildi. Tanıklık yapmasına birlikte karar verdik.”

Anne Lütfiye Semin Babuna ise, duruşma çıkışı oğlunun söyledikleri yüzünden büyük bir çöküntü yaşadığını söyledi: “Şahit olduğumu görünce oğlum neye uğradığını şaşırdı, donuklaştı. Ardından da duruşma çıkışında, bir anneye söylenmeyecek şeyler söyledi. Kızım Hüma da oradaydı, sadece uzaktan selamlaştık.”

’Çocuklarım mallarını ona verdi’

Cevat Babuna, çocuklarının bazı gayrimenkulleri Adnan Oktar’ın üzerine geçirdiklerini öne sürdü: “5 çocuğum da üniversite mezunu. Terbiyeleri mükemmel. Çocuklarım ve 2 torunum o grupla birlikte. Adama hayranlar. Kızım Ceydan, rahmetli eşinden kalan evi ve yazlık çiftliği ona bıraktı. Çocuklarıma bıraktığım Merter’deki han da Adnan Hoca’ya verilmiş.”


(Vatan)