BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.434,12
HABER /  GÜNCEL

Adli Tıp önünde son dakika DHKC eylemi!

Adli Tıp Kurumu önüne gelen 2 kişi pankart açarak DHKC eylemi yaptı. Sloganlar atan iki eylemci polisler tarafından gözaltına alındı.

Abone ol

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda dün yaşanan rehine krizi sonunda öldürülen iki DHKC militanının cenazesinin kaldırıldığı Adli Tıp Kurumu’nda polis sabah erken saatlerden itibaren yoğun güvenlik önlemi aldı.

Adli Tıp Kurumu önüne gelen 2 kişi pankart açtı. Sloganlar atan iki eylemci polisler tarafından gözaltına alındı. Eylemciler polis aracına bindirilerek uzaklaştırıldı.

AKREPLER BEKLİYOR!

Polis ekipleri de önlem amaçlı akrep olarak tabir edilen 3 zırhlı araç ve TOMA ile Adli Tıp Kurumu önünde bekleyişini sürdürüyor. Ayrıca çok sayıda çevik kuvvet ekibi de kurum binasının içerisinde bekliyor.

SAVCI MEHMET SELİM KİRAZ'A SON VEDA- ADLİYEDEKİ TÖRENİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

adli-tip-dhkc-eylem.20150401093837.jpg
2 KADIN EYLEMCİ EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesiyle sonuçlanan rehin alma olayı sırasında öldürülen iki teröristin cenazelerinin getirildiği Adli Tıp Kurumu önüne gelen 2 kadın üzerinde "Berkin için adalet isteyen halkın savaşçıları ölümsüzdür" yazılı pankart açtı. Pankartı slogan atan kadınların elinden alan polis, iki şüpheliyi de gözaltına aldı. 2 kadın şüpheli emniyete götürüldü.