BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,01
ALTIN 2.323,40
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Adıyaman mitingi Soylu'yu şaşırttı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adıyaman mitingine gösterilen ilgi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu şaşırttı. Bakan Soylu, gösterilen ilgi için twitter hesabından "Siyasi hayatımda böyle bir şeye ilk kez şahit oluyorum" mesajını paylaştı.

Abone ol

İçişleri Bakın Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adıyaman mitingi karşısında karşılaştığı kalabalık için "Siyasi hayatımda böyle bir şeye ilk kez şahit oluyorum" tweetini attı. Soylu, Diyarbakır'da ise sokaklarda gezdi, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki bakanlar, toplu açılış törenine katılmak için dün Adıyaman'a gitti. Binlerce vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geleceğe meydana saatler öncesinden akın etti.

"BÖYLE BİR ŞEYE İLK KEZ ŞAHİT OLUYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, karşılaştığı kalabalık sonrası şaşkınlığını belirten Tweet attı. Süleyman Soylu, yaptığı paylaşımda "Sevgi Seli... Hala yoldayız. Siyasi hayatımda böyle bir şeye ilk kez şahit oluyorum..." açıklamasını yazdı.

DİYARBAKIR'DA SOYLUYA SEVGİ SELİ

Soylu, Diyarbakır'da ise Halkoylaması Güvenlik Toplantısı'nın 4'üncüsüne katıldı. Halkoylaması için alınması gereken önlemler konusunda konuşan Soylu'ya Diyarbakır sokaklarında ise büyük ilgi vardı. 

içişleri bakanı süleyman soylu diyarbakır'da

süleyman soylu içişleri bakanı diyarbakır