BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.435,55

Adınızın baş harfi karakterinizi ele veriyor!

Adınızın baş harfi karakterinizi ele veriyor!

İsimlerimizin manaları aslında harflerinde gizli... Bize verilen isimler olumlu ve olumsuz enerjiler taşıyabildiği gibi, karakterimizle ilgili ipuçları da veriyor. Özellikle isimlerin baş harfinin etkisi oldukça yüksek.

Adınızın baş harfi karakterinizi ele veriyor!

İsimlerimizin manaları aslında harflerinde gizli... Bize verilen isimler olumlu ve olumsuz enerjiler taşıyabildiği gibi, karakterimizle ilgili ipuçları da veriyor. Özellikle isimlerin baş harfinin etkisi oldukça yüksektir. Bunun dışında isminiz sesli harfle bitiyorsa; Bu sizi daha atak ve enerjik biri haline getirir. İsminizin sonu A, E, I-İ, O-Ö, U-Ü harflerinden biriyle bitiyorsa bilin ki, şanslısınız. İsmi sessiz harfle biten insanlar ise durağan bir enerjiye sahiptirler. Özellikle M, N, T, B... harfleriyle biten isimlerin sahipleri kendilerini ifade ederken zorlanabilir, iletişim konusunda sıkıntı yaşayabilirler. Utangaç tavırlarından kurtulmaları gerekir. Tabii bu, ismi sessiz harfle biten herkes için geçerli bir durum değildir.

Adınızın baş harfi karakterinizi ele veriyor!

İkinci bir isim, soyadı ya da doğum tarihinizin size verdiği karakter de olumsuz etkileri aza indirgeyecektir. Örneğin, S ve Ş ile biten isimler daha orijinal fikirlere sahip ve yetenekli iken; R, V, Y, Z ile biten isimler uçarı ve özgür hareketleri ile kendilerini gösterirler... İşte Adınızın baş harfine göre karakter analiziniz...

Adınızın baş harfi karakterinizi ele veriyor!

Adınızın baş harfi A ise; Eşiniz çok çekici olmalı. Çünkü bir şehvet düşkünü olarak buna önem veriyorsunuz. .. A harfi alfabedeki diğer harflerden farklı bir konumdadır. Onlardan daha enerjik, fevri ve lider… İsmi A harfiyle başlayan insanlark endilerinden emindirler ve başkalarından akıl almak yerine kendi bildiklerini okurlar. Mantıkları ön plandadır; otoriter tavırları onları doğuştan lider yapar. İsminin baş harfi A ile başlayanlar ya da isminin içinde birden fazla A bulunanlar bu özellikleri yoğun bir şekilde içlerinde barındırırlar. Hızlı hareket etmeleri ve meydan okuyan halleri onları ele verir. Hayal kırıklığına uğramaktan nefret ederler ve böyle bir durumda çabuk sinirlenirler.

Adınızın baş harfi karakterinizi ele veriyor!

Adınızın baş harfi B ise; Hassas, kırılgan ve içe dönük… İsim başı olduğu zaman sonraki harflere tüm enerjisini verir. İsmi B harfiyle başlayanların sezgileri oldukça kuvvetlidir. Huzur ve uyum tek amaçlarıdır. Bulunduğu ortamda barış olmasını isterler. Arkadaş canlısı, ev hayatını seven, sempatik bu insanlar ağır hareket ederler. Fakat attıkları adımlar güvenilir ve sağlamdır. İsminin son harfinde “b” olanlar genellikle başladıkları işleri geç bitirirler. Fakat mutlaka en iyi işi çıkarmış olurlar. Güzelliklere ve sevilmeye düşkündürler.