BIST 9.807
DOLAR 32,51
EURO 34,86
ALTIN 2.432,29
HABER /  GÜNCEL

Adil Öksüz nerede? En son görüldüğü yer

Adil Öksüz en son nerede görüldü yurt dışına kaçtı mı? Türkiye'nin peşinde olduğu adam Adil Öksüz'ün başına milyon liralık ödül konunca 'nerede' olduğu herkesin merceğine girdi.

Abone ol

FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olan Adil Öksüz 15 Temmuz gecesinde yakalandıktan sonra serbest kalmış ve sırra kadem basmıştı. Peki Adil Öksüz nerede en son nerede görülmüştü?

İçişleri Bakanlığı tüm aramalara rağmen Adil Öksüz'ü bulamayınca başına kallavi bir para ödülü koydu. Firari Adil Öksüz'ün yerini ihbar edene 4 milyon lira ödül verilecek.

ADİL ÖKSÜZ NEREDE?

4 milyon liralık para ödülü de Adil Öksüz nerede sorusunu bir kez daha gündeme soktu. Adil Öksüz'ün bir ara yurt dışına kaçtığı öne sürülmüştü. Ancak Öksüz'ün havaalanı güvenlik kameralarına yansıyan bir görüntüsü olmadığı için Türkiye'de saklandığı düşünülüyor.

Adil Öksüz darbe gecesi Akıncı hava üssünde yakalanmıştı. Üzerinden Türkiye'de görülmemiş bir teknoloji ürünü olan yer bulma cihazı çıkmıştı. Adil Öksüz darbeci general ile birlikte gözaltına alınmış ancak sonrasında nasıl olmuşsa serbest kalmıştı.

ADİL ÖKSÜZ EN SON NEREDE GÖRÜLDÜ?

Adil Öksüz'ün görüldüğü yere dair en somut ve net bilgi Sakarya'daki kayınpederinin evi oldu. Adil Öksüz gözaltından çıktığı anda arabasıyla buraya gelmiş ve Auidi marka aracını kayınpederinin garajına çekip kayıplara karışmıştı.

Adil Öksüz'ün kayınpedere ve kayınvalidesi bu sebeple gözaltına alınıp sorgulandı. Kayınpeder damadının kendilerini de aldattığını belirtip ona beddualar yağdırsa da yerine dair bir bilgi veremedi.

BAĞ EVİNDE GÖRÜLDÜ DENİLDİ AMA...

Adil Öksüz'e dair emniyeti alarma geçiren son haber Kırklareli'nden gelmişti. Adil Öksüz'ün Bulgaristan sınırındaki Çeşmeköy'deki bir bağ evinde saklandığı iddia edilmişti. İddiaya göre bu evde 2 gün kalmış ve yurt dışına kaçmak için beklemişti.

adil öksüz nerede, adil oksuz son goruldugu yer neresi

Jandarma söz konusu bağ evinde inceleme yapmış ve örnekler almıştı.  Bağ evinden alınan parmak izlerinin iki farklı kişiye ait olduğu ancak bu kişinin Adil Öksüz olmadığı açıklanmıştı. Adil Öksüz'e dair bu olaydan sonra bir daha hiç bir bilgi gelmedi.

ADİL ÖKSÜZ KİMDİR?
Sakarya Üniversitesi’nde ilahiyat profesörü olan Adil Öksüz 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü’nde yakalanmıştı. Savcı tutuklanması talebiyle hakime havale etti, ancak “Ben buralarda arsa arıyordum, yanlışlıkla üsse girmişim” savunması geçerli görülerek serbest bırakıldı.

Sadece bir gece üste kalıp salıverildiği sanılırken, üç gece ve iki günü nezarette geçirdiği ortaya çıktı. Sonra da âdeta buharlaştı. Ara ki bulasın…