BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16

Adı seks skandalına karışan ünlüler

Adı seks skandalına karışan ünlüler

Saddam'a seks kasetli komplocıa'nın 2003'teki işgal öncesinde saddam hüseyin'in itibarını yok etmek için, 'genç erkeklerle seks yaptığını gösteren' bir kaset hazırlamayı planladığı iddia edildi.washington post'un cıa'da çalışan üst düzey iki yöneticiye dayandırdığı haberinde, abd'nin ırak işgali...

Adı seks skandalına karışan ünlüler

Shakira

Seks kaseti ortaya çıkan ünlüler kervanında Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira da bulunuyor. Shakira'nın erkek arkadaşı Antonio de la Rúa ve İspanyol şarkıcı Alejandro Sanz'la birlikte bir yatta üçlü seks yaptığı görüntülerin yer aldığı bir video kaydı olduğu ortaya çıkmıştı. Sanz'a ait yatta çekilen görüntüler, İspanyol şarkıcının iki eski çalışanı tarafından bulunmuş ve karı koca çalışanlar Sanz'a bu kaset aracılığıyla şantaj yapmaya başlamıştı. Ancak Sanz istenilen parayı vermek yerine olayı mahkemeye taşıyınca kasetin varlığı da kanıtlanmış olmuştu.

Adı seks skandalına karışan ünlüler

Kim Kardashian

Amerika'nın ünlü reality şov yıldızı Ermeni asıllı Kim Kardashian ve sevgilisi Ray J'nin de seks kaseti internete düşmüştü. Bu görüntüleri bilerek ve isteyerek çektiklerini itiraf eden Kim ve sevgilisinin eski kasetlerinin bazı yerlerini makaslayarak yeniden gündem yaratmaya çalıştığı iddia edilmişti.

Adı seks skandalına karışan ünlüler

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez'in eski kocası Ojani Nua balayında çekilen ve 11 saat süren yatakodası görüntülerini yayınlamıştı. 1997 yılında evlenen ve yalaşık 1 yıl süren ilişkileri sırasında Ojani Jua'nın çektiği Lopez ile yatak oyunlarını ortaya çıkarması ve pazarlamaya kalkışması üzerine süratle harekete geçen Lopez'in hukuk danışmanları ise Los Angeles mahkemesinin son süratle yayın ve dağıtım yasağı koymasını sağladı. Ojani Jua daha önce de Jennifer ile yatak odası sırlarını anlatan bir kitap yayınlamak istemiş yine mahkemenin engeline takılmıştı..

Adı seks skandalına karışan ünlüler

Madonna

Bir kameramanın, elinde Madonna ve ünlü beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez'in sevişme görüntülerinin yer aldığı bir seks kaseti olduğunu iddia etmesiyle dünyaca ünlü yıldız Madona'nın da seks kasedi ortaya çıkmıştı. Bir evde ikili koltukta sevişirken gizli kamera ile çekilen görüntüleri 2.05 milyon dolara satmaya çalışan kameraman, Madonna'nın avukatlarının da bu kasetten haberdar olduğunu söylemişti.Öte yandan Madonna, o dönemdeki eşi Guy Ritchie'yi asla aldatmadığını ve Rodriguez'le aralarında hiçbir ilişki olmadığını söylemişti.