BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,52

Adı seks skandalına karışan ünlüler

Adı seks skandalına karışan ünlüler

Saddam'a seks kasetli komplocıa'nın 2003'teki işgal öncesinde saddam hüseyin'in itibarını yok etmek için, 'genç erkeklerle seks yaptığını gösteren' bir kaset hazırlamayı planladığı iddia edildi.washington post'un cıa'da çalışan üst düzey iki yöneticiye dayandırdığı haberinde, abd'nin ırak işgali...

Adı seks skandalına karışan ünlüler

Saddam'a seks kasetli komplo

CIA'nın 2003'teki işgal öncesinde Saddam Hüseyin'in itibarını yok etmek için, 'genç erkeklerle seks yaptığını gösteren' bir kaset hazırlamayı planladığı iddia edildi.

Washington Post'un CIA'da çalışan üst düzey iki yöneticiye dayandırdığı haberinde, ABD'nin Irak işgali öncesinde Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı CIA'nın, Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin'i genç erkeklerle seks yaparken gösteren sahte bir kaset hazırlayıp bunu yayınlamayı planladığını iddia etti.

Gazetenin haberine göre 2003'teki Irak işgali öncesinde CIA'nın 'Irak Operasyonu Grubu', Saddam'ın itibarını yok etmek için sahte video kasetleri hazırlamayı planladı. Videoda Saddam'a benzeyen bir aktör, genç erkeklerle cinsel ilişkiye girerken gösterilecekti. Gizli çekim süsü verilmiş görüntüler Irak'ta dağıtılacaktı.

Adı seks skandalına karışan ünlüler

Bir diğer video da Bin Ladin için düzenlenecek ve Bin Ladin bir kamp ateşi etrafında El Kaide militanlarıyla otururken görülecekti. Yine gizli çekim gibi gösterilecek bu görüntülerde El Kaide lideri bir yandan içki içerken, bir yandan da genç erkeklerle nasıl seks yaptığını anlatacaktı.

Habere göre, öneri Latin Amerika ve Asya'da görev yapmış üst düzey casuslardan geldi. Ancak dönemin Operasyon Bölüm Başkanı James Pavitt ve yardımcısı Hugh Turner 'seks kasetli komploları' reddetti. Pavitt, 'Saddam'ın genç erkeklerle seks yapması, belki bize itibar yıkıcı geliyor ama biz ABD'den bunu böyle görüyoruz. Ortadoğu'da bu kasedin bir anlamı olmazdı. Ortadoğu'daki tabular bambaşka' diye konuştu.

Adı seks skandalına karışan ünlüler

Carla Bruni

Carla Bruni, Fransa'nın First Lady'si olduktan sonra, renkli geçmişinin unutulacağını umuyordu. Ancak internette yayınlanmaya başlanan bir video, bu umutları yok etti. 42 yaşındaki eski süpermodelin dört farklı dilde cinsellikten bahsettiği bir video geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Yapımcı Thomas Cazals'ın YouTube'de paylaştığı video ilk olarak 1996 yılında kült televizyon programı Eurotrash'te yayınlanmıştı. Videoda Bruni çantasından iki adet uluslararası seks rehberi çıkarıyor. Bu rehberlerdeki yedi dilden dördünü (Almanca, İtalyanca, İspanyolca, İngilizce) konuşabilen Bruni, “Böyle bir kitaba ihtiyacımız var çünkü dünyanin bir sürü yerine gidiyoruz ve her gün yeni insanlarla tanışıyoruz ve eğer birlikte yatağa girersek onlara ne dememiz gerektiğini bilmemiz gerek” diyor. Sonra farklı dillerden örnekler veren Bruni video'da programın sunucuları Jean Paul Gaultier ve Antoine de Caunes tarafından “İtalya'nın en zarif ihracat ürünü” olarak tanıtılıyor. Bruni'nin Mick Jagger ve Eric Clapton gibi ünlülerle ilişkilerini de anlattığı videoda ünlü “Tekeşlilik benim için sıkıcı bir şey” sözüne de değiniliyor.

Adı seks skandalına karışan ünlüler

Deniz Baykal

Yaklaşık bir ay önce "metacafe.com" adlı siteye "webfatihi" adlı kişi tarafından yüklenen görüntüler Türkiye siyasetini sarstı.Deniz Baykal ve Nesrin Baytok'a ait olduğu iddia edilen görüntülerin ardından Deniz Baykal CHP'nin Genel Başkanlığından istifa etti. Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı, görüntülerle ilgilli bir rapor hazırladı. Görüntülerin montaj olmadığı belirtilen raporda, “Ekleme ve çıkarmalar yapılmış” denildi. Raporda, görüntülerin net olmaması nedeniyle, söz konusu kişilerin kimlik tespiti yapımadığı da belirtildi.