BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,73
ALTIN 2.497,76
HABER /  MEDYA

Adı Mutluluk 8. bölüm olay olacak sahne!

Adı Mutluluk 8. bölüm fragmanları yayınlandı. Adı Mutluluk 8. bölüm bu akşam Fox'ta olacak. Kumsal ve Batu adada yakınlaşıyor. İşte Adı mutluluk 8. bölümde olacaklar.

Abone ol

Adı Mutluluk 8. bölüm fragmanları yayınlandı. Adı Mutluluk son bölümü ile bu akşam FOX'ta olacak. Adı Mutluluk'ta bu hafta Batu ve Kumsal'ın başına gelenler izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Biribirinden uzak durmak isteyen Kumsal ve Batu adada yakınlaşacak. İşte bu akşam 8. bölümde yaşanacaklar.

screen-shot-2015-08-11-at-9.25.41-am.png
Adı Mutluluk yeni bölümünde; bir süredir gergin olan gençleri motive etmek isteyen Taylan kamp gezisi düzenler. Batu hariç tüm gençler tatil için bir çadır kampına gider, bir yandan Batu'dan uzak durmak isteyen Kumsal, ondan uzak olmanın sıkıntısını duyar. Ancak, tesadüf bu ki Batu da kampta çalışmaktadır. Birbirlerinden uzak durup dost alma kararı alan Kumsal ve Batu, Adı Mutluluk 8. bölümünde de yakınlaşmadan duramayacaklar. Batu'nun kampta Sera ile yakınlaşması, kumsalı adeta çıldırtacak. Yıldızları bir türlü barışmayan Kumsal ve Dolunay arasında da ipler iyice gerilecek. Öyle ki Kumsal kendini tutamayıp Dolunay'a Tokat atacak.

OYUNCU KADROSU

Kumsal Güçlü- Ezgi Eyüboğlu

İzmirli olan Beste, çalışkan, akıllı ve başarılı bir kızdır. Babasının maddi durumu çok iyi olmasına rağmen burslu olarak İstanbul Dünya Üniversitesi’ni kazanmıştır. Duru bir güzelliği vardır. Sesi de çok güzeldir. Ancak Kumsal ikisinin de henüz farkında değildir. Kendisiyle ilgili önemli kararları verme konusunda hiç cesur değildir.

Batu Değirmenci-Kaan Yıldırım

Batu da İzmirlidir. Agresif, adaletli, plancı, duygusal, Zeki ama asla çalışkan olmayan ketum birisidir. Fazla konuşmaz, duygularını dışa vurmayı beceremez. Çok iyi yüzer. Okulun ‘arıza’ çocuğudur. İki yıl sınıfta kaldıktan sonra ittire kaktıra liseyi bitirmiştir. Annesi hayatındaki en değerli varlıktır

Eren Yüksel-Ceyhun Mengiroğlu

Eren, İstanbulludur. Üst sınıf bir ailede büyümüştür. Hali vakti son derece yerindedir. Üniversitenin gözde öğrencisidir. Herkesin sevip saydığı biridir. Neşeli, eğlenceli, iyi niyetli, yakışıklı ve karizmatiktir. Okulun güvenliği, yurtların sorumluluğu ondadır. Giyimine her zaman özen gösterir. Okulun su topu takımının kaptanıdır. Tüm kızların gözü ondadır. Eren ise iki yıldır Dolunay’la birliktedir. Ancak bu birliktelikten hiç mutlu değildir.

Gonca Gül Duran-Zeynep Bastık

Antalyalıdır. Özü sözü birdir. Lafını sakınmaz. İkinci adı Gül’dür. İnsanlar bazen kendisine Goncagül diye seslense de o Gül adını pek sevmez.. Gonca’yı tercih eder. Okulun en sert duruşlu karakteridir. Bugüne kadar kimse tarafından Gonca’nın ‘güldüğü’ görülmemiştir.

Sera Yüksel-Aslı Bekiroğlu

Eğlenmeyi, eğlendirmeyi çok sever. Bir etkinlik yapılacaksa onu mutlaka Sera yapar. Bu yıl abisi Eren’in üniversitesine girmiştir. Resim bölümünde okuyacaktır. Çalışkan bir kız değildir ancak resim konusunda yeteneklidir. Ailesinin zenginliğini kullanmaktan çekinmez

Tatlı-Orçun İynemli

İzmirli genç mafya! Genç yaşına rağmen tüm İzmir’in önünde düğmesini iliklediği birisidir.. Ondan hem korkulur, hem de ona büyük saygı duyulur. Saygı duyulmasının tek sebebi gücü değildir. Bilgi birikimi, genel kültürü ve eğitimi de bunu destekler. Klas bir hayat sürer.