BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.511,77
HABER /  GÜNCEL

Adana'ya şehit acısı düştü Serhat Sığınak kimdir?

ŞIRNAK'ta yaşanan vahim olay Türkiye'yi yasa boğdu. Şehit olan askerler arasında Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak da vardı. Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak kimdir kaç yaşında evli mi? Serhat Sığınak ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan Cougar tipi helikopterin kısa bir süre sonra yüksek gerilim hattına takılarak düşmesi sonucu 13 asker şehit oldu. Şehit olan askerler arasında  Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak da vardı. Peki Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak kimdir çocuğu var mı?

Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak'ın Adana'daki evinde yas var.  Şehit Sığınak'ın (32) merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde yaşayan annesi Sema ve babası Hayati Sığınak'a acı haber askeri yetkililerin tarafından verildi.

SERHAT'IN DÜĞÜNE ÇAĞIRICAKTIM

Haberin duyulmasının ardından eve gelen şehidin yakınları, Sığınak ailesini teskin etmeye çalıştı. Anne Sığınak, "Sizi Serhat'ımın düğününe çağıracaktım." diyerek gözyaşı döktü. Şehit Sığınak'ın düzenlenecek törenin ardından Asri Mezarlığı Şehitliği'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan Cougar tipi helikopterin kısa bir süre sonra yüksek gerilim hattına takılarak düşmesi sonucu 13 asker şehit olmuştu. 

Şırnak şehitlerinin isimleri! Rütbeliler kimdi işte kimlikleri

Şırnak'ta düşen askeri helikopterin enkazı görüntülendi