BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.427,55
HABER /  GÜNCEL

Adana'da Seyhan Barajı'nda dehşet

Seyhan'da yüzmek isteyen Erkan Ürküt, tekne pervanesine çarpınca yaralandı. Ürküt, arkadaşının müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Abone ol
Adana’da 4 arkadaşı ile birlikte tekneyle Seyhan Barajı’na açılan şahıs, yüzmek için girdiği suda başını pervaneye çarparak hayatını kaybetti.
 
Edinilen bilgiye göre, dün akşam Erkan Ürküt (30), 4 arkadaşı ile birlikte tekneyle Seyhan Barajı’nda gezintiye çıktı. Bir süre gezdikten sonra Ürküt, Çatalan Köprüsü yakınlarında yüzmek istediğini söyleyerek suya girdi. Ürküt, yüzmeye başladıktan kısa süre sonra başını teknenin pervanesine çarptı.
 
Genç adamın arkadaşları kanlar içinde kalan Ürküt’ü tekneye çıkarmaya çalıştı ama başarılı olamadı. Ürküt, saniyeler içinde suya batarak gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sualtı ekibi, akşam geç saatlere kadar arama yaptı. Havanın kararması ile arama çalışmalarına ara veren ekipler, sabah erken saatlerde şahsı aramaya tekrar başladı.
 
Ekipler Erkan Ürküt’ün cansız bedenine öğle saatlerinde ulaştı. Haber üzerine Çatalan Köprüsü’ne gelen Ürküt’ün yakınları gözyaşı döktü. Genç adamın cenazesi ise olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının