BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 35,01
ALTIN 2.429,22

Adana'da meydan muharebesi

Adana'da meydan muharebesi

Tff 1. lig'inin açılış maçında olaylar çıktı. olaylarda güvenlik görevlileriyle birlikte 23 kişi yaralandı. karşılaşmanın ilk yarısında adanaspor ve mersin idmanyurdu taraftarları birbirine girdi.

Adana'da meydan muharebesi

Mersin taraftarlarının yaktıkları meşaleleri Adana taraftarlarının üzerine atmasıyla başlayan olaylarda, her iki takımın taraftarları tribünlerden söktükleri koltukları ve beton sıvaları birbirine attı. Olaylarda yaklaşık 15 taraftar, 4 polis, 2 özel güvenlik görevlisi ve bir kamereman ile bir çocuk yaralandı.

Adana'da meydan muharebesi

Çok sayıda çevik kuvvet polisinin takviye olarak geldiği tribünlerde polis taraftarlara biber gazı ile müdahale etti. Tribünlerden gelen bir taş maçı canlı yayınlayan TRT'nin kale arkasındaki bayan kameramanının bacağına isabet etti. Göz yaşlarına boğulan bayan kameraman görevini güçlükle yaptı.

Adana'da meydan muharebesi

Olaylarda arbedenin arasında kalan küçük bir çocuk göz yaşlarına boğuldu. Cop da kullanan polislerle taraftarlar arasında çıkan arbedede 4 polis yaralandı. Olaylarda iki de özel güvenlik görevlisi çeşitli yerlerinden yaraladı.

Adana'da meydan muharebesi

Maçın son dakikalarında Mersin İdmanyurdu taraftarları stattan çıkarıldı. Tribünlerdeki gerilim sahayada yansıdı hakemler her iki takımında teknik direktörlerini tribüne gönderdi. Gergin geçen karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.