BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,91
ALTIN 2.434,16
HABER /  GÜNCEL

Adana saatlik hava durumu okullar tatil edildi

ADANA'da hava durumu alarmı verildi. Adana valiliği alarm verirken okullar tatil edildi ve çocukların alınması istendi. Adana'nın saatlik hava durumu tahmini de Meteoroloji sitesinden yayınlandı. Adana valiliği okulların tatil edilmesinin üzerine sel uyarısı da verdi. Adana 5 günlük hava durumu saatlik tahmine mutlaka bakın.

Abone ol

ADANA Valiliği'nden hava durumuyla birlikte alarm ve okulların tatil edildiği haberi geldi. Adana'da şiddetli yağış için meteoroloji saatlik hava durumunu da yayınladı. Yayınlanan hava durumu tahminine göre Adana'da şiddetli yağış mesai bitiminde daha da artacak. Yarın yani cuma günü de şiddetli yağış şimşekle birlikte gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek.

Adana'daki yağışların sel baskınlarına sebep olma ihtimali çok yüksek. Meteorolojinin Adana için yayınladığı saatlik hava durumu tahmini de yağışlarin gece boyunca devam edip cuma sabahı daha da artacağını gösteriyor. Adana'da yağış esnasında hava sıcaklığı 12 derece civarında olacak. Adana'da cuma akşam saatlerine kadar devam edecek yağışlar haftasonu dinmiş olacak. Saatlik Adana hava durumu tahmini şöyle;



Meoroloji sitesinden Adana'nın 5 günlük yeni hava durumu tahmini de yayınlandı.

Adana Valiliğinden yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan anlık hava durumu raporuna göre, Adana'da yoğun yağış görüldüğü, okullarda eğitim öğretim gören öğrencilerin olumsuz yönde etkilenebileceği düşünülcesiyle ikili eğitim yapan tüm okullarda bugün yapılması gereken son iki ders saatinin tatil edildiği açıklandı.

DÖRT İLÇEDE OKULLAR TATİL EDİLDİ: Adana'da Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ve Çukurova ilçelerindeki okullarda son 2 ders tatil edildi. Okul yöneticileri velileri arayarak çocuklarını erken almasını istedi. Valilikten şiddetli yağış nedeniyle yapılan açıklama ise şöyle;

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan anlık hava durumu raporuna göre ilimizde yoğun yağış görülmekte olup okullarımızda eğitim öğretim gören öğrencilerimizin olumsuz yönde etkilenebileceği düşünüldüğünden ilimiz 4 merkez ilçede ikili eğitim yapan tüm okullarda  bugün yapılması gereken son iki ders saatinin tatil edilmesi uygun görülmüştür."