BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,83
HABER /  GÜNCEL

Adana hava durumu 52 dereceye vurdu bugüne dikkat!

ADANA aşırı sıcaklarla kavurulurken son hava durumu tahmini daha beterini haber verdi. Adana'da meteoroloji verilerine göre hava sıcaklığı daha da artacak.

Abone ol

ADANA rekor sıcaklarla boğuşuyor. Afrika'dan gelen sıcak hava dalgasının etkisinin sürdürdüğü Adana'da termometreler 52 dereceyi gösterdi. Kentin sokakları tamamen boşalırken Adana için yapılan son hava durumu tahmini aşırı sıcakların bugün ve yarın da devam edeceğini gösteriyor.

Meteoroloji son yaptığı tahminleri yayınladı. Adana dün 52 dereceyi görmüştü. Bugün ve yarın da termometre rekorları gösterecek.

ADANA HAVA DURUMU TAHMİNİ

Adana için meteorooljinin yaptığı hava durumu tahmininde 40 derece sıcak yer alıyor. Bu nem ile birleşince termometre 50 derecenin üstünü gösteriyor. İşte Adana son hava durumu raporu;

adana hava durumu 15 günlük meteoroloji

ADANA'DA 52 DERECE SICAK

Adana'da 4 gün önce 41 derece gösteren termometreler dün 52 dereceye vurdu. Sıcaktan bunalan gençler ve çocuklar sulama kanallarına akın ederek burada serinlemeye çalıştı.

adana hava durumu termometre 52 derece aşırı sıcak

SULAMA KANALINA AKTILAR

Boğulma tehlikesine rağmen sulama kanalına giren gençler, "Hava çok sıcak. Evde bunaldık bu yüzden gelip burada yüzüyoruz. Biraz tehlikeli ama biz kanalda yüzmeyiz burası akıntılı daha güzel. Hava sıcaklığı 55 dereceymiş yanıyoruz" dediler.

GÖLGEDE 41 DERECE

Meteoroloji ölçümlerine göre, Adana'da hava sıcaklığı bugün gölgede 41 derece, perşembe gününe kadar da 41 derece olacak. Hava sıcaklığı cuma gününden itibaren 34 dereceye kadar düşerek mevsim normallerine gelecek.