BIST 9.066
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,77
GÜNCEL

Adalet mitingi hazırlıkları tamam nerede saat kaçta?

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Adalet Yürüyüşü'nün son bulacağı Adalet Mitingi'nin yapılacağı Maltepe Sahili'ndeki çalışmaları denetledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından başlattığı tepki yürüyüşünün sona ermesinin ardından bugün Maltepe'de yapılacak miting için alınan tedbirler tamamlandı. Adalet Mitingi nerede, saat kaçta? Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı miting alanında incelemelerde bulunan İl Emniyet Müdürü Çalışkan, miting öncesi ve sonrası herhangi bir sorun yaşanmayacağını söyledi.

Miting için il genelinde 15-16 bin polisin görev yapacağını ifade eden Çalışkan, şöyle konuştu: "Sabah son kontroller yapılacak. Biz her türlü tedbiri aldık vatandaşlarımızın gelecekleri güzergahlara varıncaya kadar bütün tedbirler alındı. Arkadaşlarımız birkaç gündür yoruldu ama yorulduğumuza değdi. Sorunsuz bir şekilde bu işi tamamlayacağız. Havadan, denizden, karadan her taraftan tedbirlerimizi aldık. Yüksek binalar, geliş-gidişler olmak üzere uzman köpeklerle kontroller sağlanacak ve sabah bu alanı tertemiz pırıl pırıl teslim edeceğiz." Gazetecilerin, "Trafikte aksamalar olabilir mi?" sorusu üzerine Çalışkan, "İstanbul'da bu tür mitingler çok yapıldı, arkadaşlarımız bu konuda yeterli tecrübeye sahip. Trafikte de herhangi bir sıkıntı olmayacak." dedi.

ADALET MİTİNGİ NEREDE, SAAT KAÇTA?

15 Haziran Perşembe günü Ankara Güvenpark’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, bugün sona eriyor. 24 günde 417 kilometre yürüyen Kılıçdaroğlu, bugün Dragos-Maltepe arasındaki son 3 kilometreyi yürüyecek. 18:00'de Maltepe Parkı'nda başlayacak mitingde, sadece Türk Bayrağı, Atatürk posterleri ve ‘Adalet' pankartları açılacak. 1 milyondan fazla katılımın olması beklenen Adalet Mitingi'nin gerçekleştirileceği alanda ses sistemi ve canlı yayın hazırlıkları yapıldı.

Sitene Ekle
Etiketler