BIST 9.511
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.492,22
HABER /  MEDYA

Acun'un son transferi Adriana Lima oldu

TV8'i alan Acun Ilıcalı, Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze" programında planlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Acun Ilıcalı, önceki gün Star TV’de yayınlanan “Kenan Erçetingöz’le Yüz Yüze” programına katıldı. Ilıcalı, “Adriana Lima’yla yüzde 99 çalışacağız. Yurtdışında bir kanal alıp o kanalı ülkesinde birinci yapmak istiyorum” dedi.

Türkiye ’nin en çok izlenen yarışma programlarının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı son olarak TV8’i satın almıştı. Ilıcalı’nın kanalı satın almasından sonra program yapacağı ünlülerle ilgili ortaya birçok iddia atıldı.

Ünlü programcı, önceki gün Star TV’de yayınlanan “Kenan Erçetingöz’le Yüz Yüze” programına katılarak samimi açıklamalarda bulundu. Çekimleri ‘Yetenek Sizsiniz’ stüdyosunda yapılan programda Ilıcalı futbolcu Alex için şunları söyledi: “Alex’i çok seviyorum. Çok yetenekli ve iyi biri. Ama şu an için onunla ilgili bir plan yok.”


'YÜZDE 99 ÇALIŞACAĞIZ'

Ilıcalı, dünyaca ünlü süper model Adriana Lima ile ilgili program planları olduğunu söyledi. Ilıcalı, “Adriana Lima’ya program yapacağım. Lima’yla yüzde 99 çalışacağız. Moda programı yapacak” diye konuştu.

Ilıcalı ayrıca kanalı satın almasıyla ilgili olarak, “Haftada 4 gün yayın yapan birinin, 7 gün yayına talip olması çok normal. Biz buraya adım adım geldik. Bundan 3 yıl öncesine kadar kanal alma fikrim yoktu” diye konuştu.
 

YENİ HEDEF YABANCI KANAL

Programda, bundan sonraki hedeflerinden de bahseden Ilıcalı, “Yurtdışında önemli bir ülkede kanal alıp, o kanalı ülkesinde birinci yapmak istiyorum. Türkiye-Yunanistan Survivor yarışmasını yaptığımızda yarışma Yunanistan’da yaklaşık 15 hafta boyunca bir numarada kaldı” diye konuştu.