BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,05
ALTIN 2.307,45
HABER /  MEDYA

Acun'un ağzını açık kaldı Özgü Namal ağladı

İsmi Hakan Uyarım. Yıllarca dünyanın dört bir yanında müzik yapmış. Öyle bir performans gösterdi ki Acun bombayı patlattı : Müzik kutusu gibi...

Abone ol

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin son bölümünde ekrana gelen Hakan Uyarım jüri üyelerini mest etti. Müthiş bir sese sahip olan Uyarım, Acun Ilıcalı'nın deyimiyle 'müzik kutusu' gibi...

Dean Martin'den Elvis Presley'e, Julio Iglesias Tom Jones'a kadar dünyanın en ünlü seslerini taklit eden Hakan Uyarım ağızları açık bıraktı.

Jüriyi şaşkınlıktan şaşkınlığa düşüren Hakan Uyarım finalde de ünlü rapçi Dr.DRe taklidi yapınca Acun Ilıcalı'nın ağzı açık kaldı.

ÖZGÜ NAMAL AĞLADI

Özgü Namal ise Hakan Uyarım'ın performansı ile kendinden geçti. Ağlayan Özgü Namal, "Ne acayipsiniz beni ağlattınız. Şarkılara ağlamadım ki size ağladım. Ne acayip yetenek işte yaşı yok. Çıkmak isteyince çıkıyor. Bu önemli bir cesaret yaşınız var... Bir şeyleri aşıp buraya gelmeniz önemli” dedi.

RICCARDO MANCINI

Hakan Uyarım'ın hayat hikayesi de ilgi çekisi. Adapazarı doğumlu olan Hakan Uyarım 1 yaşındayken ailesiyle gurbetçi kervanına katılmış. Yıllarca dünya genelinde müzik yapan Hakan Uyarım, Avrupa'da Riccardo Mancini ismiyle sahne almış.

hakan-uyarim-yetenek-sizsiniz.jpg
Almanya'da yaşayan Hakan Uyarım performansıyla jüriyi adeta çarpınca sahnede uzun süre kaldı. Acun Ilıcalı arka arkaya müzik isteklerinde bulup bombayı da patlattı ; 'Müzik dolabı gibi'

İŞTE HAKAN UYARIM'IN PERFORMANSI



ACUN İLE ESER'İN MAÇ POLEMİĞİ

Eser'in futbol maçında gol attığını anlatan Acun Ilıcalı, Murat Boz'u videodan nasıl uçurduğunu anlattı. Eser'in yüzü kızardı.



JÜRİYLE OYUN OYNAYAN KÖPEK



ÖZGÜ NAMAL'IN 'EVET' İNADI



YARIŞMACININ HEDİYE ESPRİSİ KOPARTTI