BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Acunkent engellileri unutmadı

Uluhan Grup'un projesi acunkent engelli vatandaşları da düşündü ve birçok kolaylık sundu.

Abone ol

Esenyurt'un çıtasını yükseltmeye aday ve bölgede başta bina sağlamlığı ve konfor olmak üzere her bakımdan model olmaya hazırlanan Acunkent'te engellilerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla yaşam merkezine üç adet engelli asansörü kuruluyor.

Uluhan Grup yetkilileri, çağdaşlığın en önemli ölçütlerinden birinin de engellilerin hayatını kolaylaştırmak olduğunu, bunun için yaşam merkezinde birçok olanak sağladıklarını vurguluyorlar. Engelli bireylerin Acunkent'te engelli olduklarını hissetmeyeceklerini ifade eden Uluhan Grup yetkilileri, bunu gerçekleştirmek için engelleri tamamen kaldırmaya yönelik düzenlemeleri hayat geçirdiklerinin altını çiziyorlar.

ÇAĞDAŞ BİR YAŞAM VE HİZMET KOMPLEKSİ

Uluhan Grup'un karma kullanım özelliği olan Acunkent projesinde modern yaşamın tüm imkanları bir arada sunuluyor. 10.250 metrekarelik bir alana kurulan Acunkent 670 konuttan oluşuyor. 56 hazır mikro ofisi ve alışveriş merkezinde 240 mağazayı içeren Acunkent'in proje bedeli 93 milyon euro. Teslim tarihi ise Haziran 2012.

ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa edilen ve bina yönetim sistemleri inşaat sektörünün köklü kuruluşu Koza Yönetim A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek olan Acunkent projesi tam anlamıyla tüm sosyal birimleri içeriyor.

Açık havuz, teras havuz, fitness alanı, kuaför, eczane, banka, mini golf sahası, kafe ve restoran, alışveriş merkezi, 24 saat acil servis, elektrik güvenlik sistemleri, jeneratör, garaj, havayolu acentası, kreş, 24 saat aydınlatma sistemi ve güvenliğe bağlı intercom sistemi Acunkent'in sunduğu imkanlar arasında yer alıyor.