BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,45
ALTIN 2.489,25
HABER /  GÜNCEL

Acun'dan Türk Bayrağı açıklaması

Yetenek Sizsiniz'de bir yarışmacının Türk Bayrağı'nı kapatmasına Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.

Abone ol

Yetenek Sizsini'de bir yarışmacının Türk Bayrağı'nın üzerini siyah bantla kapatmasını eleştirenlere Acun Ilıcalı açıklama yaptı.

Star TV’de yayınlanan Yetenek Sizsiniz yarışmasında Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Hülya Avşar ve Sergen Yalçın’ın juri üyeliği yaptığı programda bir yarışmacının formasının üzerindeki Türk Bayrağı’na siyah bant çekilmesi büyük eleştirilere neden oldu.
Acun Ilıcalı ise twitter'dan eleştirilere cevap verdi.

Ilıcalı, "Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yarışmacıların üzerlerinde ya da ellerinde bayrağımızı kullanarak oylama sırasında seyirciler üzerinde avantaj sağlamasına izin verilmemektedir. Ekip arkadaşlarımız gereğinden fazla hassasiyet göstererek takım formasındaki ay yıldızı bu çerçevede değerlendirmiştir" dedi.

İşte Acun Ilıcalı'nın twetleri...

Acun MedyaAcun Medya @acunmedya
Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yarışmacıların üzerlerinde ya da ellerinde bayrağımızı kullanarak oylama sırasında seyirciler üzerinde avantaj saglamasına izin verilmemektedir. Ekip arkadaşlarımız gereğinden fazla hassasiyet göstererek takım formasındaki ay yıldızı bu çerçevede değerlendirmistir. Yaşanan bu durum teknik ekipteki bir arkadaşımızın hatasıdır.