BIST 8.985
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,68
HABER /  DÜNYA

Acun'dan Gökhan'a şok sözler

O Ses Türkiye'nin 23 Aralık 2013 akşamı yayınlanan bölümünde ilginç anlar yaşandı.

Abone ol

İzleyiciler arasında bir kız yaklaşık 15 dakika boyunca ağlayınca devreye giren Acun Ilıcalı, genç kızın derdine derman oldu.

Murat Boz'u çok sevdiğini ve kendisiyle tanışmak istediğini söyleyen genç kız, konuşurken dahi gözyaşlarına engel olamadı. 15 yaşındaki kızın daha fazla ağlamasına dayanamayan Acun Ilıcalı ise, Murat Boz ile tanışmasını sağladı.

Fakat bu sırada devreye giren Gökhan, Acun Ilıcalı'yı oldukça zor durumda bıraktı. Ağlayan kız gibi diğer seyircilerin de jüri üyeleriyle tanışmak isteyebileceğini, bu durumda onlara haksızlık yapıldığını söyleyen Gökhan, program sırasında Acun Ilıcalı'ya zor anlar yaşattı.

AĞLAMAYANA MEME YOK

Genç kız Murat Boz'a sarıldıktan sonra Gökhan araya girerek 'Burdaki bütün arkadaşlar bir şey söylemek istiyorum, görüyosunuz ağlamayana meme yok', Acun'a dönerek 'sadece Murat'ı değil Hadise ve Ebru'yuda öpmek isteyen arkadaşlar vardır belki' diyerek göndermede bulundu.Ilıcalı da jüriye 'arkadaşlar Gökhan'ı bana bırakın, ben onu öpücem birazdan' demesi stüdyoda kahkahalar kopardı.Bunun üzerine Ilıcalı, Gökhan'a 'Golü attın kabul ediyorum' dedi.
 

İşte O Ses Türkiye programındaki o anlar...