BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.324,84
HABER /  MAGAZİN

Acun'a meydan okumaya devam ediyor

Merve Büyksaraç ise dün akşam Twitter'a yazdığı notla Acun Ilıcalı'ya meydan okudu

Abone ol

Merve Büyüksaraç “Survivor Ünlüler- Gönüllüler”den elendikten sonra, Acun Medya ile ilgili sert ithamlarda bulunmuştu. Basında geniş yankı uyandıran olayın ardından Acun Ilıcalı, Büyüksaraç'ı mahkemeye verdiğini açıklamıştı.

Öfkesi dinmeyen Merve Büyüksaraç'tan Acun Ilıcalı'ya yanıt gecikmedi. Büyüksaraç, twitter sayfasına yazdığı mesajlarla Ilıcalı'ya meydan okudu.

MERVE BÜYÜKSARAÇ: "AKLA KARA BELLİ OLACAK"

Merve Büyksaraç ise dün akşam Twitter'a yazdığı notla Acun Ilıcalı'ya meydan okudu.

Büyüksaraç sayfasına "Benim bu programla ilgili tek muhattabım Acun Ilıcalı 'dır. Diğer yarışmacıların bazı saçma açıklamaları beni sadece güldürüyor.Günü gelince mahkeme de bütün gerçekler ortaya çıkacaktır. Akla kara belli olacaktır. Sabırsızlıkla bekliyorum." notunu düştü.

Merve Büyüksaraç “Survivor Ünlüler- Gönüllüler”den elendikten sonra, Acun Medya ile ilgili sert ithamlarda bulunmuş, katıldığı bir televizyon programında da "Survivor ortamını gerçek, yarışmanın adil olduğunu sanıyordum ama öyle değilmiş. Olanları adadan dönünce daha net anladım, çok üzüldüm. Adamına göre montaj yapılıyormuş meğer... İyi gösterilmek istenen iyi, kötü gösterilmek istenen kötü gösteriliyormuş.Mustafa Topaloğlu, Sibel’in (Tüzün) hakkını savunduğum için bana sürekli küfür etti ama yayınlamadılar mesela... Öte yandan beni hiç öyle olmadığım halde saygısız biri gibi gösterdiler, imajımı bozdular. Mesela Anıl da çok tutuldu, herkes çok sevdi, ama hepsi tezgâh. Geldiğinde ekipteki herkesi ismine kadar tanıyordu." açıklamasını yapmıştı.

"BİZE YEMEK VERİYORLAR" DEMİŞTİ

Yapım ekibi tarafından yönlendirildiğini iddia eden Büyüksaraç "Doğuş’u yazdığım hafta Acun Medya çalışanları beni yönlendirdi, Doğuş’u yazmamızı onlar istedi. Adada o kadar aç da değildik. Evet, yerde yatıyorduk, fareler vardı ama yapım ekibi yemek veriyordu. Çok ciddi açlık çekmedik hiç. Sözleşmede ‘Kıbrıs’a gelmezseniz 100 bin TL ödersiniz’ yazıyordu, buna rağmen gitmedim. Gerekirse o cezayı ödemeye hazırım. Yarışmaya katıldığım için de pişmanım.” demişti.

ACUN MEDYA: "HUKUKİ GİRİŞİMLERE BAŞLADIK"

Basında büyük yankı uyandıran olayın ardından Ilıcalı "Acun Medya olarak, kurumumuz ve Survivor’a katılan yarışmacılarımızı töhmet altında bırakan söz konusu kişiyle ilgili hukuki girişimlere başladığımızı da kamuoyu ile paylaşmak isteriz." açıklaması ile Merve Büyüksaraç'a yanıt verdi.