BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
HABER /  DÜNYA

Acun TV8'in tepesindeki ismi de yolladı!

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın kanalı satın alması sonrasında yeni yapılanmaya gitmesi üzerine TV8'deki taşlar birer birer yerinden oynuyor.

Abone ol

İNTERNET HABER - ÖZEL İÇERİK

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın kanalı satın alması sonrasında yeni yapılanmaya gitmesi üzerine TV8'deki taşlar birer birer yerinden oynuyor.

Kanaldaki tüm haber programları birer birer yayından kalkarken bir kısmı izleyicisine veda etme şansı bile bulamıyor. 

GENEL MÜDÜR DE GÖNDERİLDİ

Ilıcalı'nın satın aldığı TV8'in en tepesindeki isim, Nisan ayında göreve başlayan Genel Müdür Selahattin Sadıkoğlu'nun da bugün işine son verildi.

Bu güne dek, Güneş, Akşam, Tercüman, HBB, TGRT'de çalışan, 2000-2005 yılları arasında Yeni Şafak gazetesinde Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapan, Bugün TV Genel Yayın Yönetmenliği görevi üstlenen,  Cine5'te Canan Barlas'la birlikte kırmızı hat programını hazırlayan ve TV8 televizyonunda icra kurulu üyeliği görevlerini yürüten Sadıkoğlu'na bugün iş akdinin sona erdiği bildirildi.

ACUN O İDDİALARA YANIT VERDİ

Medyadaki hedeflerini ve TV8’in satışına dair bilinmeyen detayları Kanaltürk'te Candaş Tolga Işık'ın programında açıklayan Acun Ilıcalı, yeni kanalında habere yer vermeyeceği için 'siyasi baskı altında' iddialarını da şöyle yanıtladı:

"Baskı gelse, 'haber yapma' diye mi gelir? Aksine 'haber yap' diye gelir. Haber benim bilmediğim bir konu. Bana göre bütün gün insanlar haberleri internetten takip ediyor. Akşam haber seyretmek gibi bir motivasyonları kalmıyor bence. Ayrıca haber kanalları var. Full haber veriyorlar. Ulusal kanalların ana haber bültenleri var."

KANALDAKİ İŞTEN ÇIKARTMALAR İÇİN NE DEDİ?

"Bir iki gün içinde kanala gideceğim. Teknik direktör gibi düşün bir takıma gitse kendi ekibiyle gelir. Ben de 150 kişilik ekibim var ne yapayım onları getirmeyeyim mi? "
diyen Acun Ilıcalı, yenilenen TV8’de dizi filmler olmayacağını, ama sit-com olacağını söyledi.

BELGESEL YAYINLAMAZSAM EN ADİYİM
 
Candaş Tolga Işık'ın kanalda belgesel olacak mı sorusuna; Acun Ilıcalı, "kanal bizim değil mi abi belgesel de koyacağım, koymazsam en adiyim"
diyerek esprili bir yanıt verdi.