BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,05
ALTIN 2.307,45
HABER /  MEDYA

Acun Ilıcalı'ya Habertürk'ten inanılmaz yanıt

Acun Ilıcalı ile Ciner grubu arasındaki 'Bu Tarz Benim' kavgası yeniden alevlendi. Acun Ilıcalı'nın Survivor elemesindeki açıklamasına Şeyma Subaşılı belden aşağı bir yanıt geldi.

Abone ol

Acun Ilıcalı Survivor eleme konseyinde oylama sırasında Ciner grubu ve Habertürk hakkında yaptığı açıklamayı sert bir yanıt aldı. Habertürk Gazetesi 'Çakma kabadayı' diyerek Acun Ilıcalı'yı belden aşağı bir hareketle Şeyma Subaşı ve 'nikahsız çocukla' vurdu. 

Acun Ilıcalı Survivor All Star elemesinde Habertürk grubunu 'Bu Tarz Benim' yarışmasını transfer ettiği için kendisi ve grubu hakkında karalama haber yapmakla suçlamıştı. Bu suçlamaya Habertürk Gazetesi bugün zehir zemberek bir karşılık verdi.

ŞEYMA SUBAŞI'DAN NİKAHSIZ ÇOCUK YAPTIN
'Çakma kabadayı' diyerek Acun Ilıcalı'ya yüklenen Habertürk belden aşağı vurdu ve şu ifadeleri kullandı;

-"Ilıcalı önceki akşam Survivor yarışmasında, başka biriyle evliyken Şeyma Subaşı'yla nikahsız çocuk sahibi olduğu haberini yapan Habertürk'ü aklınca tehdit etmeye kalktı. Acun bey şunu bilsin ki biz böyle boş tehditlere pabuç bırakmayız. Vay vay Vay Acun Ilıcalı yürek yemiş. Habertürk'ü diline dolayan Ilıcalı, bizi sözde "asılsız" haber yapmakla "karalama kampanyası" yürütmekle suçladı.

'NİKAHSIZ ÇOCUK YAPIN ACUN BEY...'

Başkan biriyle evliyken Şeyma Subaşı'yla nikahsız çocuk yapan Acun bey, bunu haber yaptığımız için bize kızmış. Bu haberin neresi yalan Acun Ilıcalı! Bu yazdıklarımız yaşanmadı mı? Acun bey siz reytihng peşinde koşmaya devam edin, biz haber yapmaya devam edeceğiz.

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?
şeyma-subaşi-ve-acun-ilicalinin-kizi.jpg
Acun Ilıcalı programlarından birinde tanıştığı Şeyma Subaşı ile uzun süren bir beraberlik yaşamıştı. Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'ndan bir kızı olmuştu.

ACUN ILICALI HABERTÜRK İÇİN NE DEMİŞTİ?
Acun Ilıcalı ile Habertürk arasındaki kavganın asıl sebebi Bu Tarz Benim yarışması. Tv8 kanalına transfer olan Bu Tarz Benim yarışması Acun Medya ile Ciner grubunu davalık etmişti. Acun Ilıcalı pazar akşamı yayınlanan Survivor All Star eleme konseyinde Habertürk gazetesi için sert bir açıklama yapmış ve Habertürk'ü karalama haber yapmakla suçlamıştı.

Ciner grubuna yüklenen Acun Ilıcalı 'Bu ayıptır, çirkindir, suçtur. Bize zarar verme adına kalkıştığınız karalama kampanyası amacına ulaşamayacak' demişti.