BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04
HABER /  POLİTİKA

Acun Ilıcalı'nın vekil amcasından Meclis'e Survivor teklifi!

Acun Ilıcalı’nın milletvekili amcası Mustafa Ilıcalı, Meclis'teki gerilimin 4 partiden milletvekillerini Survivor yarışmasına götürerek düşürebileceklerini söyledi.

Abone ol

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile ilgili basın toplantısı düzenleyen ünlü sunucu Acun Ilıcalı’nın amcası AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ilıcalı, toplantı öncesinde bazı gazetecilerin yeğeni Acun Ilıcalı ile ilgili sorularına cevap vererek, "Erzurum deyince kimse gelmiyor herhalde. Survivor ile Acun’u getirip onunla yapacağım" dedi. Survivor’a milletvekillerini de götürmek istediğini belirten Ilıcalı, "4 gruptan götürürüz oraya tansiyonu da düşürür, 1 haftalık bir yarış olur. Buraya çok büyük faydası olur" diye konuştu. İşleri nedeniyle Survivor’u izleyemediğini kaydeden Ilıcalı, reytinglerin iyi olduğunu belirtti.

"AMCA EMRİN OLUR' DER'

Mecliste yaşanan gerginliklere de değinen Mustafa Ilıcalı, "Bizim burada samimi olmamız lazım. Tansiyonu yükseltici, hakaret boyutunda olmamamız lazım" ifadelerini kullanarak, yaşanan gerginlikleri anlattı. Ilıcalı, "Survıvor’a gelelim, mecliste eğer tansiyonu, buradan 4 gruptan milletvekili alıp 2 gün seyirci mi olur, yarışmacı mı olur, düşürecekse ben buna hazırım. Survıvor’dan sonra geldiğimizde hakaretlerin kalktığı, ülkemizin kalkınmasına iktidarı ile muhalefeti ile kilitlenmiş bir meclis olacaksa ben elimi bu manada taşın altına koymaya hazırım. Acun Bey’e ben böyle bir şey dediğimde ’amca emrin olur’ der diye düşünüyorum" dedi.

MUSTAFA ILICALI KİMDİR?

Mustafa Ilıcalı (15 Haziran 1954, Erzurum), Türk Profesör ve siyasetçidir. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın amcasıdır.

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunudur. İnşaat mühendisliği alanında 2002 yılında profesörlük unvanı alan Ilıcalı, Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanıdır.

2002-2007 yılları arasında XXII. dönem Erzurum milletvekili olarak görev yapan Ilıcalı, 2008 yılı itibariyle de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı danışmanlığı yapmıştır. Kasım 2015 seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden 26'ıncı dönemde tekrardan Erzurum Milletvekiliği'ne seçilmiştir.