BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.308,86
MEDYA

Acun Ilıcalı’dan Turabi’ye şok! Survivor Turabi diskalifiye mi olacak?

Turabi Çamkıran geçtiğimiz günlerde sakatlanmıştı. Acun Ilıcalı, 'Öğrendiğimiz kadarı ile bundan sonra Survivor'da oyun oynama şansın gözükmüyor' dedi.

Survivor 2018'de inanılmaz gelişmeler yaşanıyor. Turabi Çamkıran geçtiğimiz günlerde sakatlanmıştı. Doktor Metin Kuş'un araştırmalarının sonucu Turabi'yi şoke etti. Acun Ilıcalı " Öğrendiğimiz kadarı ile bundan sonra Survivor'da oyun oynama şansın gözükmüyor. Eğer oynarsan şu aşamada sakatlığın kalıcı bir şekle dönüşebilir." dedi. Peki daha önce iki kez Survivor şampiyonu olan Turabi Çamkıran diskalifiye mi olacak?

Geçtiğimiz günlerde sakatlanan Turabi için Acun Ilıcalı'dan herkesi şaşırtan bir açıklama geldi. Ilıcalı "Turabi seninle ilgili konuşmamız lazım. Önemli bir konu var. Çok geçmiş olsun. Metin abinin yaptığı araştırma sonucu durumunun tahminimizden daha büyük bir hasar görmüşsün" ifadelerini kullandı.

Turabi'nin geçirdiği sakatlığın ciddi olduğunun altını çizen Ilıcalı, "Öğrendiğimiz kadarı ile bundan sonra Survivor'da oyun oynama şansın gözükmüyor. Eğer oynarsan şu aşamada sakatlığın kalıcı bir şekle dönüşebilir" dedi.

Ilıcalı, Turabi'ye seni şuan elemeyi düşünmüyoruz diyerek "Eleme konuşması yapmıyorum. Ama oynama şansın da yok" diye konuştu. Turabi ise, "Ben oynayacağımı ispatlayabilirim" dedi.

Sitene Ekle