BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.492,28
HABER /  MEDYA

Acun Ilıcalı'dan Çilingiroğlu'na yanıt

Kaya Çilingiroğlu bugün Acun'a şok suçlamlar yöneltmişti. Acun Ilıcalı'dan o suçlamalar için cevap geldi.

Abone ol

İNTERNET HABER - Yorumculuk yaptığı Telegol programının TV8'de bitirilmesiyle ilgili Kaya Çilingiroğlu'ndan zehir zemberek iddialar gelmişti.

Paralarının verilmediği öne süren Çilingiroğlu hem Acun Ilıcalı'yı hedef almıştı hem eski patronu Mehmet Nazif Günal'ı 'boyalı saçlı" diyerek aşağılama yoluna başvurmuştu. Günal'a 12 saat süre tanıdığı söyleyen Çilingiroğlu tehditvari tweetleri ile olay yaratmıştı.

Çilingiroğlu TV8'in yeni patronu Acun Ilıcalı'ya da öfke kusmuş ve "Sen tuvalete uçakla git, insanlar evde beş parasız" diye yazmıştı.

Kaya Çilingiroğlu'nu böylesine öfkeyle patlatan mevzu ise kanal ile olan özel sözleşmelerinden doğan yüklü tazminatı alamamış olması.

kaya-çi̇li̇ngi̇roğlu-acun-ilicali.jpgKaya Çilingiroğlu Acun'u fena bombaladı

TELEGOL'ün yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'nun olay yaratan tweetleri. Acun Ilıcalı ve MNG Holdingin patronu için şok satırlar! (TIKLA OKU)



ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA


Acun Ilıcalı, Kaya Çilingiroğlu'na internethaber.com'a gönderdiği 'TV8 Yönetimi' imzalı bir açıklamayla yanıt verdi. 3 maddelik açıklamada Ilıcalı, Telegol'ün neden bitirildiğini de izah etti. İşte o açıklama;

1) Yönetim değişikliğinin yaşandığı tüm medya kuruluşlarında ve hatta tüm kurumlarda olduğu üzere, kurumumuzun yeni yönetiminin de kendi ilke ve çalışma prensipleri doğrultusunda bir yayın anlayışı oluşturması ve bu konuda tasarruflarda bulunması en tabii hakkıdır.

YAYINDAN KALDIRDIK ÇÜNKÜ...

2) İddialara söz konusu olan program da kanalımızın yeni yönetimince değerlendirilmiş, yayın çizgimize uymaması nedeniyle,, devam ettirilmemesine karar verilmiş ve program 25 Kasım 2014 tarihinde son kez yayınlanmak suretiyle, yayından kaldırılmıştır.

TAZMİNATLARI ESKİ PATRONDA

3) Kanalın önceki sahibi Sayın Mehmet Nazif Günal Bey ile yapılan protokol gereği, yeni yönetimce devam ettirmeme kararı aldığımız tüm programlar için olduğu gibi, söz konusu programın da sonlandırılmasından doğan hukuki hakları ve tazminat talepleri eski yönetimi ilgilendirmektedir ve mevcut yönetimin sorumluluğu dahilinde değildir.