BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.497,16
HABER /  MEDYA

Acun Ilıcalı'dan bir ekran bombası daha!

Acun Ilıcalı satın aldığı TV8 için çalışmalarına devam ediyor. Acun Ilıcalı kadrosuna ekranların tanıdık yüzü olan bir ünlüyü daha kattı

Abone ol

Acun Ilıcalı satın aldığı TV8 için çalışmalarına devam ediyor. Acun Ilıcalı kadrosuna ekranların tanıdık yüzü olan bir ünlüyü daha kattı.

Acun Ilıcalı TV 8 için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Acun Ilıcalı şimdi de Var mısın Yok musunda keşfedilen ve ardından sunuculuk dersleri alan ve son olarak NTV kanalında sunuculuk yapan Nur Tuğba Algül'ü transfer etti.

YARIŞMADA KEŞFEDİLMİŞTİ

Nur Tuğba Algül Var mısın Yok musun yarışmasında keşfedildikten sonra Gülgün Feyman'dan sunuculuk dersleri aldı. SKY Türk kanalında gece haber bülteni sunuculuğu yaptıktan sonra 18 Nisan 2011'de sunucu olarak transfer olduğu NTV'de canlı yayın arasında 7 Ağustos 2012'de yaptığı gaf nedeniyle bir süre ekrandan uzaklaştırılmış, bir süre sonra tekrar gece haberi sunumuna geri dönmüştü.

ŞEHİT HABERİ VTR'SİNDE ŞARKI SÖYLEMİŞTİ

Gece yarısı saat 02 bülteniyle ekrana gelen NTV spikeri Algül, şehit haberini anons ettikten sonra şarkı söylemeye başlamış ve rejinin de sesi kısmaması üzerine ses ekran başındakilere kadar gitmişti.



BAŞKA KANAL BAŞKA PROGRAM...

Nur Tuğba Algül  NTV'deki arkadaşlarıyla vedalaşarak kanalla yollarını ayıran Algül, Instargam hesabından yeni bir kanalda başka bir program sunacağının da mesajını vermişti.

1416464103-ekran-resmi-2014-11-20-08.14.26.png