BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.492,02
HABER /  MEDYA

Acun Ilıcalı patladı 'Saygızlık yapmayın'

Survivor All Star 2015 son bölümde Almeda adaya veda etti. Acun Ilıcalı yarışmacıların agresif hallerini konsey gecesi değerlendirdi. 'Tasvip etmediğim hareketler bunlar' dedi. Survivor konsey gecesi yaşanılanlar

Abone ol

Survivor All Star 31 Mart gecesi ekrana gelen son bölümde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'dan ayrılan isim Almeda Abazi oldu. Acun Ilıcalı'nın yarışmacılar arasında yaşanan kavgaları ve agresif halleri değerlendirdi.

Survivor All Star'da dün akşam eleme heyecanı Almeda'nın elenmesiyle son buldu. Konsey gecesinde  Acun Ilıcalı kendisine instagram ya mail yoluyla gelen soruları cevapladı. Survivor izleyincisinin kafasındaki soru işaretlerini gidermeye çalıştı.

Acun Ilıcalı daha sonra yarışmacılarını son kez uyardı, 'Gerilimli bir haftaydı tabiki oyunlarda tansiyon çok yükseliyor, rekabet yüksek, ama açıkcası benim tasvip etmediğim şeyler yaşandı. Bugün en sorunsuz oyunu oynayacağız derken yine onda da bir şey çıktı. Şunu bir defa  da söylemek istiyorum, oyunun o heyecanı sırasında o gerilim oluşabilir, bu makul karşılanabilir ama ama bu sizin saygısızlık yapabilirsiniz demek anlamına gelmiyor' dedi.

ekran-resmi-2015-04-01-10.02.01.pngKİMSEYİ BİR KÖTÜ SÖZ SÖYLEDİ DİYE ELEMEYİZ

Acun Ilıcalı sert ifadeler kullanarak yarışmacılarını bir kez daha daha sakin olmaları konusunda uyardı. Hakan Hatiopğlu arasındaki gerilimden sonra son olarak Doğukan Manço ile de papaz olan Turabi'de bu uyarılardan nasibini aldı.

SURVIVOR'DA UYARI DOLU KONSEY GECESİ